avortlibertate de conștiințăMarxism cultural

Cea mai mare asociație a profesorilor din SUA și-a declarat oficial susținerea „pentru dreptul fundamental la avort”

Cea mai mare asociație a profesorilor din SUA, National Education Association (NEA) – Asociația Națională pentru Educație, a adoptat o declarație oficială în care își exprimă susținerea pentru „dreptul fundamental la avort”, iar susținătorii pro-viață sunt etichetați ca „misogini”. Declarația a fost făcută săptămâna trecută la reuniunea anuală a asociației.

„NEA apără dreptul persoanelor de avea control asupra propriului organism, în special în ceea ce privește femeile, tinerii și persoanele marginalizate sexual. NEA se opune ferm tuturor atacurilor asupra dreptului de a alege și susține dreptul fundamental la avort”, sună declarația NEA, care își justifică demersul prin faptul că „cele mai misogine forțe, conduse de Donald Trump vor să anuleze ceea ce a obținut mișcarea pentru drepturile femeii”.

Au fost și voci care s-au opus adoptării unei poziții clare de susținere a avortului, invocând faptul că aceasta nu intră în competențele profesorilor și ar putea să-i îndepărteze pe membrii asociației care sunt pro-viață. Acestea au fost însă în minoritate.

Deși până în prezent NEA s-a abținut să adopte o astfel de declarație tranșantă pro-avort pentru a nu-i îndepărta pe profesorii pro-viață, poziția exprimată nu este o surpriză. NEA susține și donează pentru mai multe cauze specifice grupărilor de extremă stânga, care includ și avortul.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

De foarte mult timp NEA colaborează cu Planned Parenthood, liderul industriei avorturilor din SUA, ACLU (American Civil Liberties Union – Uniunea Americană pentru Libertăți Civile) sau Sexuality Information and Education Council of the United States (SIECUS) – Consiliul pentru Educație și Informare Sexuală din SUA, pentru promovarea unei agende sexuale agresive în rândul elevilor, de la cele mai fragede vârste și pentru a-i sancționa pe profesorii care se opun acestei agende.

Momentul ales pentru această declarație nu este întâmplător și vine în contextul declanșării campaniei pentru alegerile prezidențiale din 2020.

Scopul principal al industriei și susținătorilor avortului este de a împiedica un nou mandat al președintelui Donald Trump la Casa Albă. Victoria candidatului democrat, oricare ar fi acela, va însemna anularea legilor pro-viață adoptate de Administrația Trump și crearea premizelor pentru liberalizarea totală a avortului pe teritoriul SUA. Pentru aceasta au fost mobilizate toate resursele disponibile, iar NEA, cea mai mare asociație a profesorilor din SUA, reprezintă numeroase voturi. Un alt obiectiv, pe termen ceva mai lung, dar cu efecte extrem de nocive, este acela de a „spăla creierele” copiilor și adolescenților „educându-i” să aprecieze „avortul ca un drept fundamental al femeii” și să îi condamne pe cei care se opun acestui drept (susținătorii pro-viață).

Sursă: lifesitenews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button