Marxism cultural

VIDEO. Plebiscit în Australia: Oponenții „căsătoriei” între persoane de același sex sunt hărțuiți, insultați și reduși la tăcere de partizanii legiferării acesteia

În Australia s-a aprobat consultarea populară prin poștă cu privire la oportunitatea legiferării „căsătoriei” între persoane de același sex.

Campania pro și contra se desfășoară într-un climat de intimidare din partea partidei care susține „căsătoria” între homosexuali.

Aceștia nu pot suferi să întâlnească adepți ai familiei naturale fără să-i intimideze, fără să-i hărțuiască și să le distrugă materialele prin care ei își exprimă în mod legal opinia.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Oferim mai jos câteva exemple de filmulețe care documentează astfel de acțiuni și care se difuzează viral pe Facebook, cu foarte multe vizualizări.

Un comentator din regiunea australiană Perth a notat următoarele pe Facebook, în dreptul videoclipului de mai sus (filmat într-un campus universitar australian – se vede cum activiștii LGBT îi atacă fizic și verbal, folosind un limbaj indecent, pe suporterii familiei naturale):

Deci asta înseamnă  căsătoria pentru persoane de același sex promovată de premier, ecologiști, laburiși și liberali: o gloată de hărțuitori cu gură mare, anti-democratici, violenți, lipsiți de respect și plini de pretenții răzbunătoare care beneficiază de sprijinul total al partidelor menționate mai sus. Universitățile noastre au ajuns o rușine și sunt complet scăpate de sub control. Nu este tipul de societate care să reziste prea mult la testul timpului. Nu au respect nici pentru ei înșiși, ce să mai vorbim de aproapele lor. Oricine susține „căsătoria” între persoane de același sex, inclusiv politicienii sus-menționați, trebuie să știe că aceasta nu are nimic de a face cu egalitatea și va sfârși prin a se distruge pe sine, fapt la care nu-mi doresc să contribui.

O comentatoare din regiunea Victoria a remarcat și ea cu amărăciune, în dreptul filmulețului de mai sus (semne publicitare autorizate date jos în mod violent de partizanii LGBT):

Multă toleranță, foarte pașnic, wow haha

Au zis că „libertatea de exprimare nu va avea de suferit”

Se pare că „tratamentul egal” îl meriți doar dacă ești de acord cu ei

Miranda Devine, editorialist la Daily Telegraph Australia, a concluzionat legat de aceste incidente:

Acum știm de ce „războinicii curcubeului” nu și-au dorit un vot popular în chestiunea „căsătoriei” pentru persoane de același sex. Și-au dat seama că vom vedea adevăratul lor stindard, care este cel al intoleranței.

Partizanii „căsătoriei” între homosexuali s-au dovedit violenți și în alte părți ale Globului:

SUA: VIDEO ȘOCANT: Homosexualii din Seattle, SUA, bat un predicator stradal creștin

Franța: VIDEO ȘOCANT. Cât de toleranți sunt cei care se pretind astfel: Paris, 2016. Susținătorii „căsătoriei” homosexuale bat în stradă un susținător al familiei naturale, în fața soției și copiilor lui


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button