de la cititoriMarxism cultural

Primim de la cititori: „Google sau… Goolag?” Politicile interne ale Google promovează „reeducarea” angajaților pentru a fi pro-homosexualitate și pro „cote de gen”

Un cititor ne semnalează un caz interesant dintr-o mare companie: cel tânărului inginer software James Damore (foto), de curând concediat de Google pentru că a folosit una din rețelele interne de socializare puse la dispoziție de angajator pentru a lansa o dezbatere referitoare la ideologizarea politicilor interne ale gigantului online. Comentariul cititorului nostru a fost că probabil cel mai mult a deranjat nu opinia inginerului, cât faptul că acesta a avut mulți followers. Or, nimeni nu poate fluiera în biserica corectă politic! Redăm în continuare semnalarea cititorului nostru, care a dorit să rămână anonim.

Google este printre cei mai buni angajatori din lume, oferind training în domeniu. Dacă lucrezi la ei, ai aparatură și tehnologie de ultimă oră la birou, mese gratuite, program flexibil, salarii imense, un mediu super-competitiv, creativ, cu posibilități foarte mari de avansare profesională, asigurări medicale, abonamente la fitness sau masaj etc. Ce mai, mulți oameni doar visează să ajungă într-un astfel de job.

Doar o mică problemă: poți spune absolut ce vrei, te poți face cunoscut, DAR… să nu spui că femeile și bărbații sunt diferiți biologic și emoțional, sau că nu ești de acord cu „căsătoriile” homosexuale. Pentru că este împotriva principiilor diversității și incluziunii minorităților!

Ideea pe ansamblu e că în anumite locuri, chiar dacă condițiile sunt excepționale, se practică o reeducare „soft” (apropo de Gulag), care înăbușă orice părere „incorectă” (politic) și de unde oamenii care gândesc altfel și care au o conștiință puternică, vor reacționa sau vor vrea să iasă. 🙂

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Un angajat Google din SUA, având funcția de Senior Engineer, a trimis pe chatul intern, accesibil doar angajaților Google, un memoriu de 10 pagini în care explica de ce i se pare că această companie greșește în politicile sale pro-diversitate, pro-minorități și de a crește artificial reprezentarea femeilor în companie.

Omul încerca să arate că discriminarea pozitivă a minorităților (cursuri suplimentare și avantaje pentru: străini/imigranți, homosexuali etc.) nu e benefică. De asemenea, încerca să explice diferența de reprezentare dintre cele două sexe – „gender gap”, că e mai greu de scris în română –, în domeniul ingineriei, prin diferențele biologice și emoționale dintre femei și bărbați. Faptul că femeile în general caută un echilibru viață personală–serviciu, în timp ce bărbații pot accepta joburi mai stresante pentru a-și crea o imagine mai bună. Faptul că femeile pot deveni și mame etc. Și afirmă că trebuie să nu considerăm că gender gap-ul înseamnă automat sexism.

De asemenea, trage și un semnal de alarmă, despre cât de mare este dezechilibrul din cadrul Google dintre susținerea opiniilor pro-stângiste și susținerea ideilor de dreapta, conservatoare.

Omul nu a fost deloc jignitor, nu a zis nimic anti-femei, anti-homosexuali, nu a făcut referire la Dumnezeu, ci doar a citat studii. A scris absolut impecabil și inteligent, cu o dorință de a face bine și de a dărâma niște piloni ai ipocriziei corect-politice.

Consecința? Omul a fost demis în aceeași zi, iar reprezentanta departamentului de diversitate al Google și-a cerut scuze pentru manifestul de 10 pagini, care este bazat pe „stereotipuri de gen” și este împotriva politicilor de diversitate și incluziune ale Google. 🙂

Are sens, din moment ce și la noi, Google România a susținut pe față „mândria” mărșăluitorilor homosexuali, direct la parada lor…

Ceea ce i-a iritat suplimentar pe oamenii „de bine” din opinia publică și din presa pro-stângistă e faptul că documentul a atras, în afară de multe critici, și nesperat de multe susțineri din partea altor angajați Google!

Ca fapt divers, celebrul Remus Cernea a spus cu mai multe ocazii că trebuie echilibrată diferența de reprezentare dintre femei și bărbați, cumva implicând să fie adusă la paritate. Adică, s-o fi gândit să fie femei și 50% dintre angajații din următoarele domenii: pompieri, muncitori pe șantier, forțe speciale, armată, brancardier, muncitori ce sapă șanțuri, mineri, șofer de tir/buldozer.

Dar poate că există și niște diferențe de reprezentare care au sens. Nu pentru că femeile n-ar fi capabile, ci pentru că majoritatea nu sunt atrase prin însăși natura lor feminină spre anumite domenii, mai ales dacă se gândesc și la ideea de a fi cândva mame.

Din păcate, mișcarea extremistă feministă-stângistă susține femeia-bărbat, care face ce vrea, n-are nevoie de bărbați și se emancipează prin avort și sexualitate exacerbată.

Ca să fie totul echilibrat, ar trebui probabil și ca 50% dintre educatoare și învățătoare să fie bărbați, 50% dintre bone tot bărbați etc.

Surse: Motherboard; The Verge

 


DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button