valorile familiei

Interviu cu Patrick Buckley, Consultant ONU, Președintele European Life Network, UK / Forumul Internațional „Familii numeroase și viitorul umanității”

patrick buckley

de Știri pentru viață

Care este motivul personal care v-a determinat să vă implicați în mișcarea pentru-viață?

Am văzut marșul în forță al culturii morții și m-am gândit că trebuie să ne împotrivim, așa că iată-mă aici.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Citește și: Forumul Internațional „Familia numeroasă și viitorul umanității” s-a încheiat ieri la Moscova

Cu ce gânduri și așteptări ați venit la acest forum?

Îmi fac mari speranțe legate de acest forum, deoarece acesta este contra-atacul, este genul de mișcare de care avem nevoie pentru a combate cultura morții și toate reglementările anti-familie și anti-viață care au apărut în întreaga lume.

Ce mesaj aveți pentru familiile din România?

Cel mai important mesaj astăzi este să se asigure că își protejează copiii și să se asigure că familiile au mulți copii. Este important să respingem avortul și să facem tot posibilul și imposibilul pentru a susține și să ajuta familia.

(Sursă foto: europeanlifenetwork.blogspot.com)

Citește și:
Interviu cu Theresa Okafor, Director la Fundația African Cultural Heritage, Nigeria / Forumul Internațional „Familii numeroase și viitorul umanității”

 

Interviu cu Antonio Brandi, Președinte Pro Vita, Italia / Forumul Internațional „Familii numeroase și viitorul umanității”

 

Interviu cu Sharon Slater, Președintele Family Watch International, SUA / Forumul Internațional „Familii numeroase și viitorul umanității”

 

John-Henry Westen, co-fondator LifeSiteNews.com: „Când familia devine instabilă, se destabilizează și societatea. Dacă vrem să menținem civilizația, trebuie să menținem familia”

 

Interviu cu Sharon Slater, Președintele Family Watch International, SUA / Forumul Internațional „Familii numeroase și viitorul umanității”

 

Interviu cu Alexey Komov, Director de Programe Internaționale la Fundația Sf. Vasile cel Mare / Forumul Internațional „Familii numeroase și viitorul umanității”

 

Interviu cu Înaltpreasfințitul Michel, Arhiepiscopul Genevei (Elveția) și Europei Occidentale – Patriarhia Moscovei / Forumul Internațional „Familii numeroase și viitorul umanității”

 

Interviu cu John-Henry Westen, cofondator și redactor-șef la LifeSiteNews.com, Canada / Forumul Internațional „Familii numeroase și viitorul umanității”

 

Forumul Internațional „Familii numeroase și viitorul umanității”. Interviu cu părintele Artemîi Șumbasov, coordonator social în eparhia Iskitimskaia din Mitropolia Novosibirsk, Rusia

 

„E nevoie de o alianță internațională pentru ocrotirea familiei”. Discursul Mitropolitului Ilarion de Volokolamsk la Forumul Internațional „Familia numeroasă și viitorul umanității”

 

Declarația finală a Forumului Internațional „Familia Numeroasă și viitorul Umanității”, Moscova, 10-11 septembrie 2014

 

„Omenirea trebuie să facă o alegere morală conștientă, de care depinde întregul său viitor”

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button