Marşul pentru Viaţă

Gina Tomes, fondatoarea unui cămin pentru mame: Femeile care ne cer ajutorul sunt eroinele noastre / Marșul pentru viață 2023 de la Washington

de Redacția Stiripentruviata.ro

Gina Tomes, fondatoarea căminului maternal Bethlehem House din Omaha, Nebraska, a vorbit la Marșul pentru viață 2023 de la Washington:


Este o onoare și un privilegiu să vin aici din Omaha, Nebraska. Vă mulțumesc din partea Bethlehem House. În toată țara sunt cămine care primesc femeile care vor să aleagă viața pentru copiii lor și găsesc calea până la noi.

Astăzi, mai important ca niciodată, căminele noastre maternale sunt puternice, pregătite și eficiente. Căminele maternale din toată țara au creat un precedent de a lucra exclusiv pentru femeile care vor să aleagă viața.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Femeile pe care le deservim se confruntă cu obstacole uriașe: lipsa locuinței, sărăcia, dependențele, sunt abuzate în toate felurile și nu au nici un sprijin în familie.

Am creat un model de cămin maternal care dispune de cei mai buni profesioniști. Aceștia se pot mișca rapid și pot întinde plasa de siguranță a serviciilor pe care le oferim în jurul femeilor care spun da vieții.

Ajungem la femei în mediul lor și le furnizăm un cămin sigur și plin de iubire, cursuri, psihoterapie, tratament al dependențelor, le reunim cu familia, le catehizăm și multe altele asemenea.

Facem toate acestea în timp ce funcționăm ca o familie. Femeile pe care le sprijinim fac parte din cea mai importantă mișcare a națiunii noastre: Dreptul la viață. Rezidentele noastre își schimbă viața cu totul, depășind bariere și stabilindu-și noi scopuri în viață, unele care cândva li se păreau imposibile.

Primesc îngrijire imediat și servicii gândite să le schimbe viața 96% dintre femeile care sunt găzduite de noi nu mai ajung niciodată să trăiască pe străzi. 86% renunță pentru totdeauna la consumul de substanțe. Și 85% dintre rezidentele noastre de anul trecut au devenit independente financiar.

Astfel, ne-am asumat cea mai minunată îndatorire umanitară: nu doar să oferim un cămin sigur unei femei însărcinate, ci să ne folosim fiecare clipă a vieții ei pentru a o călăuzi pentru totdeauna, printr-un program de post-îngrijire care nu se termină niciodată.

Am văzut cum sunt depășite pentru totdeauna ciclurile vicioase inter-generaționale.

Mamele noastre ies din acest program ca niște mame responsabile, implicate în comunitate, care își dobândesc independența financiară și nu mai au nevoie niciodată de asistență socială de la stat.

Când oamenii mă întreabă cum este posibil acest lucru, le răspund: Este prin harul lui Dumnezeu, probabil că aceasta este voia Lui. Numai iubirea va putea să vindece cultura noastră și să ne readucă pe toți împreună.

Vreau să le spun ceva tuturor femeilor care au căutat ajutor și speranță la căminele maternale din toată țara: Voi sunteți eroinele noastre și vă promitem că vom continua să vă însoțim de-a lungul vieții. Iar anul acesta, în 2023, ne vom dezvolta și vom deveni mai puternici pentru voi, pentru totdeauna. Vă mulțumesc.

Marșul pentru viață 2023 de la Washington: Știam că-mi voi iubi copilul necondiționat, chiar dacă lumea considera imperfecțiunea lui de neiubit

Rugăciunea de binecuvântare a Marșului pentru viață 2023 de la Washington, DC

Jeanne Mancini la Marșul pentru viață de la Washington, DC: Vom continua până când avortul va deveni de neconceput

Procuroarea Lynn Fitch a câștigat cazul care a schimbat legea avortului din SUA: Călătoria nu se termină aici / Marșul pentru viață 2023 de la Washington

De ce America e încă pe lista țărilor barbare: Congresmanul Steve Scalise la Marșul pentru viață 2023 de la Washington

Congresmanul Chris Smith despre Marșul pentru viață de la Washington: Este vorba despre muncă de echipă

Marșul pentru viață 2023 de la Washington: Treneé McGee condamnă rasismul sistemic al industriei avortului

Recunoștință față de mamele care aleg adopția pentru copiii lor: Tony și Lauren Dungy, părinții a 11 copii, majoritatea adoptați

Dr. Christina Francis, medic pro-viață: Refuzăm să ne mințim pacienții și să pretindem că avortul este un serviciu de sănătate

Summer Smith, studentă pro-viață: Avem o singură viață pe acest pământ, o singură șansă de a pune capăt avortului, de a sprijini femei ca mama mea


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button