Marşul pentru Viaţă

Dr. Christina Francis, medic pro-viață: Refuzăm să ne mințim pacienții și să pretindem că avortul este un serviciu de sănătate

de Redacția Stiripentruviata.ro

Dr. Christina Francis, președinta Asociației Americane a Medicilor Ginecologi și Obstetricieni Pro-Viață, a susținut vineri, 20 ianuarie, un discurs scurt, dar foarte puternic la Marșul pentru viață de la Washington, DC:


În fiecare zi, în munca mea de ginecolog, am privilegiul de a avea doi pacienți în același timp: mama și copilul nenăscut, pentru a le oferi cele mai bune îngrijiri posibile.

Dar astăzi reprezint aici zecile de mii de medici ginecologi pro-viață din țara noastră. Apărăm demnitatea pacienților noștri de 50 de ani și nu avem de gând să ne oprim.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Când am depus jurământul profesional de a pune interesul pacientului mai presus de orice și de a nu curma viața pacientului, am făcut-o cu intenția de a ne ține de cuvânt. Unii ar vrea să uităm de acest jurământ sfânt.

Organizațiile medicale pro-avort pun în primejdie locurile de muncă ale celor care refuză să participe în inducerea avortului la cerere.

Aceste organizații neagă că avortul pune capăt, în mod intenționat și violent, vieții unei ființe umane nenăscute, că această ucidere violentă nu este niciodată necesară din punct de vedere medical și că implică riscuri serioase pentru sănătatea fizică și mentală a femeii însărcinate.

Pe lângă aceasta, organizațiile pro-avort vor să reducă la tăcere medicii și moașele care vor să le ofere pacienților informații despre avort bazate pe dovezi științifice.

Sunt aici cu voi astăzi pentru a transmite cu claritate că aceste încercări nu vor reuși.

Nu ne vom lăsa reduși la tăcere, fiindcă ideologii pro-avort creează narative false care să le servească agenda politică.

Vedem zilnic la Camera de Gardă consecințele minciunilor lor.

Am tratat prea multe femei pentru complicații post-avort și am văzut prea multe paciente devastate după pierderea copiilor avort ca să fiu redusă la tăcere.

În America în care nu mai este valabilă Legea Roe, puteți fi siguri că medicii pro-viață nu vor ceda în fața intereselor industriei avortului. Refuzăm să ne mințim pacienții! Refuzăm să pretindem că avortul este un serviciu de sănătate.

Și nu încetăm să cerem ca fiecare femeie și fiecare copil nenăscut să primească cele mai bune servicii și informații care afirmă viața, pentru că le merită.

Vă mulțumesc.

Marșul pentru viață 2023 de la Washington: Știam că-mi voi iubi copilul necondiționat, chiar dacă lumea considera imperfecțiunea lui de neiubit

Rugăciunea de binecuvântare a Marșului pentru viață 2023 de la Washington, DC

Jeanne Mancini la Marșul pentru viață de la Washington, DC: Vom continua până când avortul va deveni de neconceput

Procuroarea Lynn Fitch a câștigat cazul care a schimbat legea avortului din SUA: Călătoria nu se termină aici / Marșul pentru viață 2023 de la Washington

De ce America e încă pe lista țărilor barbare: Congresmanul Steve Scalise la Marșul pentru viață 2023 de la Washington

Congresmanul Chris Smith despre Marșul pentru viață de la Washington: Este vorba despre muncă de echipă

Recunoștință față de mamele care aleg adopția pentru copiii lor: Tony și Lauren Dungy, părinții a 11 copii, majoritatea adoptați


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button