Marşul pentru Viaţă

Summer Smith, studentă pro-viață: Avem o singură viață pe acest pământ, o singură șansă de a pune capăt avortului, de a sprijini femei ca mama mea

de Redacția Stiripentruviata.ro

Summer Smith, Președinta Studenți pentru viață de la Universitatea Creștină Liberty din Virginia, SUA, a spus vineri, 20 ianuarie, la Marșul pentru viață de la Washington, DC, că s-a implicat în mișcarea pro-viață pentru că nu vrea să mai treacă nimeni prin ce a trecut mama ei când și-a avortat primul copil.


Salut, generație pro-viață!

Numele meu este Summer Smith și sunt președintele organizației Studenți pentru viață de la Universitatea Liberty.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

M-am implicat în mișcarea pro-viață după ce în liceu am aflat că am un frate sau o soră în rai din cauza avortului.

Mama mea avea 18 ani, era în ultimul an de liceu, pe cale să absolve, când a aflat că este însărcinată. Ca majoritatea femeilor în situația ei, nu se simțea pregătită să aibă un copil. Mi se frânge inima pentru ceea ce a trăit. Era o situație foarte dificilă și, în loc să se simtă în siguranță și să caute sprijin, mama mea s-a simțit speriată și singură. Motivul pentru care sunt pro-viață este că nu vreau ca nimeni să treacă prin ceea ce a trecut mama mea.

Există femei din întreaga lume care încă simt exact același lucru. Răspunsul constă în a le ajuta și a le oferi sprijinul de care au nevoie în acel moment. Slavă Domnului pentru oamenii care au muncit din greu în ultimii 50 de ani pentru a se asigura că decizia Roe vs. Wade va fi anulată. Dar acesta este doar începutul. Acum trebuie să sprijinim femeile aflate în nevoie mai mult ca niciodată!

Pentru mine, a fi pro-viață este ceva personal. Știu că toți aveți motive pentru care sunteți pro-viață. Sunt întrebată tot timpul: „Cum mă pot implica, mai ales ca tânăr, în mișcarea pro-viață?”

În primul rând, spuneți adevărul, povestiți-vă experiența de viață.

Fiecare dintre noi are o platformă unde se poate exprima, fie că ne dăm seama sau nu. Pentru generația noastră, aceasta constă, de obicei, în rețelele de socializare. Așadar, postați grafice pro-viață, vorbiți despre frumusețea vieții într-un live pe Instagram, purtați semne pro-viață în fotografiile voastre. Vorbiți despre avort în familie, în grupul de prieteni și în campus. Vorbiți cu dragoste și compasiune. Documentați-vă.

Generația noastră este în mod constant influențată de informații false din mass-media și de oamenii politici pro-avort.

Căutați voi înșivă informațiile. Cred în ceea ce spune Biblia despre avort, însă se pot folosi și alte argumente pentru a susține mișcarea pro-viață.

Putem convinge inimile și mințile oamenilor cu privire la adevărul din interiorul pântecelui folosind toate faptele și datele disponibile. Credința noastră trebuie să fie bine argumentată și bine informată.

În cele din urmă, implicați-vă practic în mișcarea pro-viață, implicați-vă în extraordinarele centre locale pentru femei în criză de sarcină și în organizațiile caritabile pro-viață la nivel local.

Dacă generația noastră nu face un pas înainte și nu are grijă de copil, de mamă și de tată, nu va mai exista o mișcare pro-viață și treptat aceasta va dispărea. Nu putem sta fără să facem binele sau să rămânem tăcuți, așa că haideți să ne implicăm!

Avem o singură viață pe acest pământ, o singură șansă de a pune capăt avortului, o singură șansă de a sprijini femei ca mama mea.

Vă încurajez să rămâneți curajoși pentru adevăr și să aveți dragoste pentru a proteja vieți nevinovate și pentru a aboli avortul în timpul vieții noastre.

Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți. Vă mulțumesc!

Marșul pentru viață 2023 de la Washington: Știam că-mi voi iubi copilul necondiționat, chiar dacă lumea considera imperfecțiunea lui de neiubit

Rugăciunea de binecuvântare a Marșului pentru viață 2023 de la Washington, DC

Jeanne Mancini la Marșul pentru viață de la Washington, DC: Vom continua până când avortul va deveni de neconceput

Procuroarea Lynn Fitch a câștigat cazul care a schimbat legea avortului din SUA: Călătoria nu se termină aici / Marșul pentru viață 2023 de la Washington

De ce America e încă pe lista țărilor barbare: Congresmanul Steve Scalise la Marșul pentru viață 2023 de la Washington

Congresmanul Chris Smith despre Marșul pentru viață de la Washington: Este vorba despre muncă de echipă

Recunoștință față de mamele care aleg adopția pentru copiii lor: Tony și Lauren Dungy, părinții a 11 copii, majoritatea adoptați

Dr. Christina Francis, medic pro-viață: Refuzăm să ne mințim pacienții și să pretindem că avortul este un serviciu de sănătate


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button