Marşul pentru Viaţă

VIDEO: Sinodul BOR, declarație publică în sprijinul Marșului pentru viață 2017 – „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”

steag_patriarhia_romana_steag_patriarhie_palatul_patriarhiei_9_0_w3216_h2136_q100-768x510

Studentipentruviata.ro, 10 februarie 2017

La ședința din 9 februarie 2017 a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, între hotărârile luate se prevede și binecuvântarea și sprijinirea organizării la nivel național a Marșului pentru viață 2017 – „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”, precum și recomandarea ca  „toți părinții care lucrează în străinătate fie să ia copiii cu ei, fie să se întoarcă acasă la copii, întrucât aceștia suferă în mod deosebit din cauza lipsei prezenței fizice și afective a părinților”.

Sprijinul Bisericii Ortodoxe se face în contextul preocupării pentru valorile familiei creștine tradiționale.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În general cultele sprijină Marșul pentru viață, aflat în acest an la a șaptea ediție națională, însă declarația Sinodului Bisericii Ortodoxe Române este prima oficiala la cel mai înalt nivel din partea unui cult din România.

La nivel național, aceste manifestări nu au un organizator unic, ci în fiecare oraș sau localitate există organizatori locali independenți, care reprezintă diferite organizații și instituții pro-viață locale.

www.marsulpentruviata.ro
#marsulpentruviata2017

Citește aici Comunicatul Marșului pentru viață 2017 – „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”

Citește și Basilica.ro: Clarificare referitoare la „Marșul pentru viață 2017”

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button