Frenezie postelectorală: suporterii lui Trump o încasează în viață și pe film, cei ai lui Clinton se victimizează pe Twitter fără dovezi
După alegerile din SUA blogurile și siteurile de știri au publicat imagini de la incindente izolate care ar putea demonstra o radicalizare rasială în SUA, în sensul că persoane de culoare i-au bătut pe cei despre care știau că votaseră sau simpatizaseră cu Trump:
La o școală din California, o elevă albă a fost păruită și bătută de o altă, despre care mass-media a ezitat să relateze că era de culoare. Bătăușa a aflat de pe o rețea de socializare că cealaltă îl simpatiza pe Trump și a venit la ea și a lovit-o, acuzând-o că urăște mexicanii:
La fel s-a întâmplat la o școală elementară din Texas, unde câțiva copii au rănit grav un băiat de 11 ani.
Părinții acestuia, care fac parte din clasa muncitoare, exact electoratul pe care Trump a reușit să-l mobilizeze, au delcarat pentru Fox News:
Despre asta este procesul electoral: trebuie să respectăm rezultatul votului. Așa am făcut și noi la ultimele alegeri, iar eu simt că și la aceste alegeri ar trebui să fie la fel.
Tabloul apocaliptic al păcii sociale post-Obama este completat de amenințările altui tânăr de culoare, care declară într-un video postat pe net că îl va ucide pe Trump dacă mama lui pierde tichetele de masă în urma reformelor:
Pe de altă parte, suporterii lui Clinton au umplut și ei rețelele de socializare online cu relatări ale unor incidente violente la care ar fi fost supuși după alegeri de către alegătorii lui Trump. Dar aceste relatări nu au fost însoțite de alte dovezi, ba una dintre ele a trebuit să fie retractată după ce autoarea ei (care pretindea că fusese atacată la benzinărie de doi suporteri ai lui Trump pentru că purta vălul islamic) a fost nevoită să recunoască faptul că a inventat totul:
Citește și Alegeri SUA: Donald Trump versus Hillary Clinton în chestiuni pro-viață și pro-familie
Citește și Ghidul alegătorului american pro-viață: Trump versus Clinton în chestiuni referitoare la viață și căsătorie
Citește și Comentariile cititorilor Hotnews la un articol despre cum a reacționat presa americană la victoria lui Trump
Citește și Filip-Lucian Iorga, istoric, despre alegerile din SUA: „Trump are păcate, e slobod la gură, dar alegerea lui marchează o grea lovitură la adresa marxismului cultural”
Citește și Adrian Sârbu, regizor, despre alegea lui Trump ca președinte al SUA: „Cowboy împotriva sistemului”
Citește și Prof. Univ. Dr. Paul Dobrescu, fost rector SNSPA: „America profundă a decis. Dar cine a activat America profundă?”
Citește și Unii nu știu să piardă: Trump, amenințat cu moartea pe Twitter
Citește și Susținătorii lui Clinton au refuzat rezultatul alegerilor prin proteste care au devenit violente
Citește și Mike Pence, viitorul Vicepreședinte al SUA, se declară „creștin, conservator, republican – în această ordine”
Citește și Paul Ghițiu, jurnalist: „Adevărata față a progresiștilor: Twitter, copleșit de îndemnuri ca Trump și Pence să fie asasinați”
Citește și Frenezie postelectorală: suporterii lui Trump o încasează în viață și pe film, cei ai lui Clinton se victimizează pe Twitter fără dovezi
Citește și De ce am votat cu Donald Trump: Nu mă tem că voi fi o musulmană în America lui Trump, dar mi-ar fi fost frică de o Americă a lui Hillary!
Citește și Stânga globalistă și democrația
Citește și H.R. Patapievici (1995), texte mereu actuale, azi cu atât mai mult: „Comunismul american”. Ce este corectitudinea politică