Marxism cultural

FOTO, VIDEO. Susținătorii lui Clinton refuză rezultatul alegerilor prin proteste violente. FoxNews, WikiLeaks: Sunt organizate de entități finanțate de George Soros. Trump confirmă

effigy

Imediat după vestea victoriei lui Trump, unii dintre susținătorii lui Clinton au ieșit în stradă cu mesajul că refuză rezultatul alegerilor.

Protestele, intenționate a fi pașnice, au devenit în scurt timp violente, producând distrugeri, pierderea cel puțin a unei vieți și confruntare cu forțele de ordine, dar și confruntarea demonstranților unii împotriva altora.

Epicentrul protestelor, care sâmbătă seara continuau încă, a fost orașul Portland din statul Oregon. O organizație chiar a înaintat o petiție de organizare a unui referendum pentru ieșirea Oregonului din federația SUA, dar a retras-o a doua zi.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

VIDEO cu prima zi de proteste din Portland, Oregon:

Jurnaliștii de televiziune au comentat însă că datele demografice și electorale arată faptul că Hillary Clinton a pierdut alegerile tocmai pentru că nu a reușit să-și mobilizeze suficient electoratul.

Așadar unde erau acești protestatari când a trebuit să meargă la urne?, se întrebau jurnaliștii retoric.

Donald Trump a reacționat cu diplomație, chemând la unitate și declarând:

Protestatarii fac dovadă de multă pasiune pentru țara noastră minunată.

Ziariștii de la FoxNews au remarcat că entitățile cele mai active în organizarea acestor proteste se regăsesc pe lista WikiLeaks de organizații care au legături cu campania lui Hillary Clinton și primesc finanțare de la miliardarul George Soros. Invitat în direct prin transmisiune de la distanță la știrie Fox News, Donald Trump, președintele ales al SUA, a confirmat aceasta.

VIDEO – imagini jurnal Fox News preluate de jurnalul Russia Today:

 

Galerie foto cu protestele din Portland preluată de la KATU News:

 

portland-2 portland-3 portland-4 portland-5 portland-6 portland-7

portland-8 portland

Citește și  Alegeri SUA: Donald Trump versus Hillary Clinton în chestiuni pro-viață și pro-familie

Citește și Ghidul alegătorului american pro-viață: Trump versus Clinton în chestiuni referitoare la viață și căsătorie

Citește și Comentariile cititorilor Hotnews la un articol despre cum a reacționat presa americană la victoria lui Trump

Citește și Filip-Lucian Iorga, istoric, despre alegerile din SUA: „Trump are păcate, e slobod la gură, dar alegerea lui marchează o grea lovitură la adresa marxismului cultural”

Citește și Adrian Sârbu, regizor, despre alegea lui Trump ca președinte al SUA: „Cowboy împotriva sistemului”

Citește și Prof. Univ. Dr. Paul Dobrescu, fost rector SNSPA: „America profundă a decis. Dar cine a activat America profundă?”

Citește și Unii nu știu să piardă: Trump, amenințat cu moartea pe Twitter

Citește și Susținătorii lui Clinton au refuzat rezultatul alegerilor prin proteste care au devenit violente

Citește și Mike Pence, viitorul Vicepreședinte al SUA, se declară „creștin, conservator, republican – în această ordine”

Citește și Paul Ghițiu, jurnalist: „Adevărata față a progresiștilor: Twitter, copleșit de îndemnuri ca Trump și Pence să fie asasinați”

Citește și Frenezie postelectorală: suporterii lui Trump o încasează în viață și pe film, cei ai lui Clinton se victimizează pe Twitter fără dovezi

Citește și De ce am votat cu Donald Trump: Nu mă tem că voi fi o musulmană în America lui Trump, dar mi-ar fi fost frică de o Americă a lui Hillary!

Citește și Stânga globalistă și democrația

Citește și H.R. Patapievici (1995), texte mereu actuale, azi cu atât mai mult: „Comunismul american”. Ce este corectitudinea politică

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button