opinii

Adevărata față a progresiștilor: Twitter, copleșit de îndemnuri ca Trump și Pence să fie asasinați

de Paul Ghițiu, Evenimentul Zilei

Că democrația stângii este o utopie pentru că ea nu ține cont de natura umană, conform căreia întotdeauna vor fi unii care se vor cățăra pe spatele celor corecți, cinstiți, care muncesc, care își văd de treaba lor, pentru a pune mâna pe putere și a duce statele și lumea încotro vor „mușchii” lor ideologici, am mai spus.

Că stânga s-a folosit de ea ca de niște mărgele și oglinjoare plus apă de foc am mai spus.

Că au decis că nu mai au nevoie de ea și că pot impune dictatura întunericului, a violenței, a sclaviei – vezi ideologiile totalitare ale LGBT-imului, hate-speech-ismului, islamofobismului etc., am mai spus.

Despre adâncimea urii, ticăloșiei, perversității, cinismului, lăcomiei, aplecării către distrugere a ideologilor și militanților stângiști știam, dar descoperim zi de zi, și de afară, dar și de la noi, că este chiar fără limite.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Aceasta este explicația pentru „revoltele” cu distrugeri, incendieri, crime motivate ideologic ale tinerilor spălați de creier în universitățile comuniste ale Vestului, ale minoritarilor sexuali, sau de altă natură,  ale militanților civici extremiști ai stângii din aceste două zile (alături de toate manifestările lor paranoice de pe parcursul campaniei din SUA, de manifestările lor agresive, violente, intolerante din toate statele occidentale) și apelurile care circulă acum pe twitter și nu numai pentru asasinarea unor semeni ai lor aleși de 50 de milioane de semeni ai lor să conducă America. Este mai mult decât clar că aceeași soartă ar rezerva-o cu plăcere, cu extuziasm, cu trăiri orgasmice și celor care au votat pentru aceștia. Și, probabil, astfel de asasinate motivate ideologic se vor mai întâmpla.

Aceasta este fața  celor care ne acuză de intoleranță, rasism, xenofobie, fanatism religios, fundamentalism, extremism de dreapta, reacționarism doar pentru că avem obrăznicia de a gândi altfel, de a emite o opinie, de a nu fi de acord cu dictatura unor „adevăruri ideologice” lipsite de orice suport științific, de orice logică normală, de orice ultimă fărâmă de umanism, de toleranță, opuse vieții și, în consecință, umanității.

Și pentru exemplificare iată câteva exemple de „iubire progresistă”:

 

aaeoius ‏@kazzandrabalona

Trump ain’t president ‘til inauguration day lmao you guys still have time to assassinate BOTH Trump and Pence.

 

  • Retweets 167
  • Likes 199

12:31 AM – 9 Nov 2016

molly @protectisak

if trump gets assassinated then y’all are gonna have michael pence and he is possibly even worse. so u need to assassinate both of them

2:42 PM – 9 Nov 2016

Greg @BankRolllGreg

I just pray that the first nigga who tries to assassinate Donald Trump don’t miss

6:33 AM – 9 Nov 2016

deceased @tyweIIick

if someone wants to take one for the team and assassinate trump make sure to get pence’s ass as well

8:40 PM – 9 Nov 2016

dannia

 

Citește mai multe articole de Paul Ghițiu

Citește și Comentariile cititorilor Hotnews la un articol despre cum a reacționat presa americană la victoria lui Trump

Citește și Filip-Lucian Iorga, istoric, despre alegerile din SUA: „Trump are păcate, e slobod la gură, dar alegerea lui marchează o grea lovitură la adresa marxismului cultural”

Citește și Adrian Sârbu, regizor, despre alegea lui Trump ca președinte al SUA: „Cowboy împotriva sistemului”

Citește și Prof. Univ. Dr. Paul Dobrescu, fost rector SNSPA: „America profundă a decis. Dar cine a activat America profundă?”

Citește și Unii nu știu să piardă: Trump, amenințat cu moartea pe Twitter

Citește și Susținătorii lui Clinton au refuzat rezultatul alegerilor prin proteste care au devenit violente

Citește și Mike Pence, viitorul Vicepreședinte al SUA, se declară „creștin, conservator, republican – în această ordine”

Citește și Paul Ghițiu, jurnalist: „Adevărata față a progresiștilor: Twitter, copleșit de îndemnuri ca Trump și Pence să fie asasinați”

Citește și Frenezie postelectorală: suporterii lui Trump o încasează în viață și pe film, cei ai lui Clinton se victimizează pe Twitter fără dovezi

Citește și De ce am votat cu Donald Trump: Nu mă tem că voi fi o musulmană în America lui Trump, dar mi-ar fi fost frică de o Americă a lui Hillary!

Citește și Stânga globalistă și democrația

Citește și H.R. Patapievici (1995), texte mereu actuale, azi cu atât mai mult: „Comunismul american”. Ce este corectitudinea politică

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button