Marxism cultural

Alegeri SUA. Stânga globalistă și democrația

portland

de Tudor Marincu, Rostonline.ro, 10 noiembrie 2016

Înainte de alegerile din America, globaliștii se temeau că Trump nu va recunoaște rezultatul alegerilor și că vor avea loc tulburări de stradă create de susținătorii săi. Toți puneau placa cu „tradiția de sute de ani” și cu „exemplul pe care cea mai veche democrație trebuie să-l dea lumii”. Iată că alegerile au trecut și Donald Trump a demolat-o pe Hillary Clinton cu un scor categoric. Rezultat pe care roboții vorbitori din platourile televiziunilor nici măcar nu-l luaseră în calcul.

Globaliștii se repliază, mii de roboței spălați pe creier ies în stradă în principalele orașe americane să protesteze rezultatul alegerilor, violențele nu întârzie să apară. Televiziunile, care până în urmă cu o zi spuneau că asemenea manifestări nu vor face cinste Americii și că cetățenii americani trebuie să respecte rezultatul alegerilor, schimbă placa. Acum, aceleași manifestări sunt prezentate ca o expresie a democrației. Deși grupuri anarhiste blochează autostrăzi și intersecții și se dedau la violențe în principalele orașe americane, nu auzi nici un apel la calm, liniște și respectarea rezultatelor electorale din partea oficialităților.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Nu cred ca acest lucru e o surpriză. Pentru stânga globalistă „democrația”, „respectarea rezultatelor alegerilor”, „dreptul la opinie” sunt doar sloganuri de care se folosesc și le promovează doar când rezultatele sunt pe placul lor.

La fel se întâmplă și în România unde vocile a milioane de cetățeni sunt ignorate. Degeaba Coaliția pentru Familie, respectând toate procedurile legale, cere organizarea unui referendum pentru modificarea Constituției în vederea clarificării a ce înseamnă familia (da, din păcate am ajuns să trăim în zilele în care trebuie să definim ce înseamnă familia), politicienii de la București, Bruxelles sau Washington își permit să-i ignore. Pun pariu că dacă s-ar fi cerut organizarea unui referendum prin care să se ceară modificarea Consituției în sens invers, adică să se specifice că familia nu mai înseamnă nimic, aceeași politicieni, în loc să pună bețe în roate, ar fi făcut tot posibilul să urgenteze procesul.

Asemănările nu se opresc aici. Iată cum îi caracteriza, în timpul campaniei electorale, Hillary Clinton pe suporterii lui Donald Trump:

You know, to just be grossly generalistic, you could put half of Trump’s supporters into what I call the basket of deplorables. Right? The racist, sexist, homophobic, xenophobic, Islamaphobic — you name it.

Știți, dacă e să generalizăm, putem spune că jumătate din suporterii lui Trump sunt deplorabili. Am dreptate? Sunt rasiști, misogini, homofobi, xenofobi, islamofobi sau oricum vreți să-i numim.

Dacă va sună cunoscută expresia nu greșiți. Așa sunt catalogați și în România cei ce susțin moralitatea, normalitatea, familia.

Cam așa arată democrația pe care ne-o propun susținătorii stângii globaliste.

 

Citește și  Alegeri SUA: Donald Trump versus Hillary Clinton în chestiuni pro-viață și pro-familie

Citește și Ghidul alegătorului american pro-viață: Trump versus Clinton în chestiuni referitoare la viață și căsătorie

Citește și Comentariile cititorilor Hotnews la un articol despre cum a reacționat presa americană la victoria lui Trump

Citește și Filip-Lucian Iorga, istoric, despre alegerile din SUA: „Trump are păcate, e slobod la gură, dar alegerea lui marchează o grea lovitură la adresa marxismului cultural”

Citește și Adrian Sârbu, regizor, despre alegea lui Trump ca președinte al SUA: „Cowboy împotriva sistemului”

Citește și Prof. Univ. Dr. Paul Dobrescu, fost rector SNSPA: „America profundă a decis. Dar cine a activat America profundă?”

Citește și Unii nu știu să piardă: Trump, amenințat cu moartea pe Twitter

Citește și Susținătorii lui Clinton au refuzat rezultatul alegerilor prin proteste care au devenit violente

Citește și Mike Pence, viitorul Vicepreședinte al SUA, se declară „creștin, conservator, republican – în această ordine”

Citește și Paul Ghițiu, jurnalist: „Adevărata față a progresiștilor: Twitter, copleșit de îndemnuri ca Trump și Pence să fie asasinați”

Citește și Frenezie postelectorală: suporterii lui Trump o încasează în viață și pe film, cei ai lui Clinton se victimizează pe Twitter fără dovezi

Citește și De ce am votat cu Donald Trump: Nu mă tem că voi fi o musulmană în America lui Trump, dar mi-ar fi fost frică de o Americă a lui Hillary!

Citește și Stânga globalistă și democrația

Citește și H.R. Patapievici (1995), texte mereu actuale, azi cu atât mai mult: „Comunismul american”. Ce este corectitudinea politică

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button