Marxism cultural

Ce înseamnă întâlnirea Premierului desemnat cu ONG-urile seculariste și ce i-au cerut

de Anghel Buturugă, Facebook

Astăzi a avut loc o întâlnire a premierului desemnat, L. Orban, cu societatea civilă. Mai exact, cu acea parte a ONG-urilor strategic abonată la titlul de „societate civilă”, într-o operație care lasă invizibilă cea mai mare parte a societății ca atare. Nicio organizație pro-viață sau religioasă nu a fost prezentă. Selectori vigilenți s-au asigurat că o asemenea impietate nu va fi comisă.

Desigur, cele pro-LGBT au fost prezente, promovându-și agenda. Destul de previzibil până aici. Ceea ce a atras atenția, însă, a fost ideea reprezentanților acestui ONG de a reclama premierului desemnat faptul că în România nu s-au dat condamnări pe spețe de hate speech.

Cum? Acest ONG vine la un om politic cerându-i, practic, să se ocupe de problema condamnărilor pe hate speech?

Păi cum rămâne dragi tovarăși cu statul de drept, independența justiției, separarea puterilor în stat? Ce căutați voi cu această discuție la cel care va fi, cel mai probabil, premierul României?

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Trebuie să avem, oare, o cotă obligatorie de condamnări pe hate speech, realizată prin presiunea politicului, ca România să aibă un „rating” mai bun în evaluările ONG-urilor pro-LGBT? E drept că nici nu ar fi ceva fără precedent. Discursuri perfect asemănătoare au stat și la baza ideologiei anticorupționiste, cu rezultatele pe care le știm.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button