Marxism cultural

Trei ani de lupte grele ca să înghițim prostia „referendumul lui Dragnea” și „întrebarea-capcană”!

Un bucureștean ne scrie la redacție:


Fac un ultim efort să explic ce se întâmplă și de ce se întâmplă.

În Franța, Codul civil a fost schimbat în Parlament, fără ca poporul să fie consultat. A ieșit scandal mare, cu milioane de cetățeni în stradă.

Văzând ce s-a întâmplat în Franța, croații au făcut fix ce facem noi acum și au dus demersul la bun sfârșit. În 2013 se întâmpla asta.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Așadar, croații au fost cu băgare de seamă la ce s-a întâmplat în Franța, au pus definiția în Constituția lor, iar noi ne-am inspirat de la ei.

Așa a apărut Coaliția pentru Familie. Iar dacă vreți să fiu super-precis, ideea s-a născut după un scandal la Muzeul Țăranului Român și după documentarea a ceea ce s-a petrecut în Croația și în Franța.

Acum, care-i problema? Sunt două, de fapt.

Înainte însă, vreau să precizez că modificarea constituțională vizează clarificarea definiției căsătoriei.

Mai departe. Această securizare a definiției căsătoriei temporizează apariția și ocuparea centrului simbolic și normativ a două ideologii: ideologia de gen și ideologia corectitudinii politice.

Ideologia de gen înseamnă că, dacă astăzi te simți pisică sau copac, mă obligi pe mine să te tratez ca pe o pisică sau un copac. În caz că îți ofensez sentimentele, voi fi marginalizat social sau statul mă va băga în pușcărie.

Această mișcare a trecut cu mult dincolo de drepturile homosexualilor și lesbienelor. Te încurajează, în numele „diversității”, să te simți orice și să ceri orice.

Te simți copac, pisică, pian? Vrei să intri în orice toaletă? Vrei să înveți copiii la grădiniță despre ce frumos e să fii diferit și să te simți copac?

Sigur, asta nu se întâmplă foarte pronunțat astăzi, dar într-acolo mergem. De la homosexuali, lesbiene, bisexuali și transexuali, „diversitatea” e tot mai cuprinzătoare.

Apoi, corectitudinea politică. Poliția gândirii. Nu mai ai voie să vorbești, să deschizi gura, să privești mai mult de 5 secunde într-o direcție sau alta, să critici ceva.

Trebuie să mergi cu capul plecat, supus. Să fii un număr pentru statul atotputernic. Să-ți pierzi conștiința, identitatea, libertatea de exprimare, demnitatea.

Rezumat: corectitudinea politică este o ideologie liberticidă, totalitară.

Mișcarea LGBTQYXZ…. a mers și merge prea departe. Nu mai este doar despre drepturile homosexualilor și lesbienelor.

Copiii. Copiii sunt murdăriți de mici, chiar dacă unii părinți nu doresc asta. Statul le confiscă părinților, practic, copiii. E o reeducare forțată.

Ei bine, ce s-a întâmplat în prima zi de vot? Românii s-au pișat pe el de buletin de vot, deși a fost un efort uriaș să se ajungă până aici. Trei ani de lupte grele, pentru ca un popor de mămăligari să înghită, în final, prostia cu „referendumul lui Dragnea” și „întrebarea conține o capcană”.

Dacă astăzi nu se vor trezi foarte mulți și nu vor merge la vot, nu vor avea nicio scuză că nu au știut sau că nu au putut să se opună.

Reeducarea îi paște. Conformismul, privirea în jos, copiii confiscați de stat, o lume „diversă” care va ucide libertatea și demnitatea umană.

Eu mi-am făcut datoria, sunt cu conștiința împăcată. Să nu ziceți că nu ați știut.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button