Marxism cultural

Mihail Neamțu: „Vi-l puteți imagina pe Ion C. Brătianu la parada Gay Pride?”

Scriitorul Mihail Neamțu, membru PNL, pe Facebook:

„Vi-l puteți imagina pe Ion C. Brătianu la parada Gay Pride? Prin ultima numire (iar nu alegere) făcută în Capitala României, conducerea PNL perpetuează confuzia valorilor. În vara anului 2017 am intrat în acest partid fiind încurajat de mulți lideri conservatori, populari sau creștin-democrați.

Ce-am văzut în ultima vreme, mai ales după Referendumul pentru familie, m-a descumpănit. Robert Sighiartău (secretar general PNL) ține Biblia în mână iar Violeta Alexandru (noul președinte PNL București) participă alături de Remus Cernea la parada gay… Ce să mai priceapă bietul votant?

Respect dreptul oricui la opinie și la viața privată, dar între activismul sexomarxist și apărararea civilizației iudeo-creștine e, totuși, o mare diferență. Dacă PNL va fi condus de progresiști, diferența față de USR-Plus dispare.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Confuzia doctrinară și incongruența mesajelor slăbesc acțiunea electorală și distrug încrederea alegătorilor față de PNL. Marginalizarea creștinilor și promovarea activiștilor pentru transgenderism reprezintă o gravă eroare politică și morală!

Ca și-n materie de taxe, în chestiunea ideologiei de gen sunt limpezi diferențele între Stânga și Dreapta. Noi respingem ingineriile sociale, în timp ce progresiștii le promovează din bani publici. Românii vor copii crescuți de o mamă și un tată. Globaliștii de teapa lui Macron împing agenda Părinte 1/Părinte 2.

Ferește-mă Doamne de „prieteni”, căci de dușmani mă feresc și singur.”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button