familieMarxism cultural

Răspunsul unui bucureștean la acuzația de „fascism social” adresată Coaliției pentru Familie de deputatul USR Adrian Dohotaru (foto), un radical de extremă stângă

15036262_1798859470355723_2448915533232489012_n

Un bucureștean îi răspunde pe pagina personală de Facebook deputatului USR de Cluj Adrian Dohotaru (foto), care a votat împotriva inițiativei legislative a Coaliției pentru Familie, calificând-o drept „fascism social”:

Fascism social?

A. Dohotaru, deputat USR, care a votat impotriva proiectului CpF, il considera „fascism social”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Am cel putin cativa oameni de stanga pe lista de friends. Ar putea ei sa ma lamureasca in ce fel ingineria sociala a nazismului si a fascismului are vreun clin in maneca cu demersul CpF?

Fascismul si nazismul au fost proiecte politice totalitare care isi propuneau o redefinire clara a familiei, a relatiilor sexuale si chiar si a identitatii de gen. Familia nazista era o familie „noua” pentru o lume noua, pentru Reichul rasial de o mie de ani. Iar nasterea trebuia cuplata la noile „idealuri” rasiale ariene, fiind decuplata de dragoste si casatorie (experimentul Lebenborn). Mai mult decat atat, proiectul nazist de educatie presupunea decuplarea intentionata a copilului de parintii sai, adica de mediul familial, si (re)educarea conform preceptelor nazist-rasiale. Care includeau inclusiv socializarea impreuna a baietilor cu fetele, pentru a obtine detasarea relatiilor sexuale de relatia de iubire.

Avand in vedere aceste lucruri, adica fapte, cum se numeste ce face Dohotaru? Propaganda ieftina? Act ratat? Ignoranta asertiva?

Si inca ceva. John Milbank, teolog crestin ce este orice numai de „dreapta” nu, a caracterizat proiectul LGBT al redefinirii casatoriei si familiei drept „tiranie biopolitica”.

 

Citește și Să ne cunoaștem aleșii: Ce este fascismul social și cine sunt ultrașii de genul deputatului Adrian Dohotaru, care acuză conservatorii de „fascism social”?

Citește și Cine sunt parlamentarii care au votat împotriva referendumului pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button