Marxism cultural

Germania: Unui parlamentar anti-imigrație i-au fost slăbite șuruburile de la roțile mașinii

de Paul Bașotă, Facebook

Un atac împotriva unui unui membru AfD al Bundestag-ului: mașina i-a fost aranjată în timp ce el participa la o conferință. Șuruburile la toate roțile au fost slăbite. În timp ce conducea, mașina s-a dezechilibrat, din fericire a putut opri și nu s-a întâmplat nimic. Incidentul poate fi asimilat unei tentative de omucidere. La momentul respectiv mai erau în mașină un colaborator și un producător de filme documentare. Poliția cercetează și „nu exclude un motiv politic”.

Nota redacției:

Pe un blog independent care relatează despre atentatul la viața parlamentarului se mai scrie și că, tot din motive politice, o altă membră a aceluiași partid a fost concediată de la locul de muncă pe care îl avea de nouă ani.

AdF este partidul conservator, reprezentat și în Parlamentul German (Bundestag), a cărui cotă a crescut dramatic în Germania în ultimii ani. Majoritatea canalelor mediatice îl numesc „de extremă dreaptă” pentru că se pronunță împotriva acceptării masive de imigranți, a teoriei genului și a altor revendicări ale marxismului cultural.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Nu este prima mașină a unui politician AfD care este vandalizată. Mașina unui lider AfD a fost incendiată în 2015 la Berlin. Din fericire, fără proprietar în ea.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button