Marxism cultural

Paul Bașotă, jurnalist: „Dovada că, atunci când mase mari de oameni sunt strămutate în țările occidentale dezvoltate, noii veniți vor aduce cu ei violența de acasă”

de Paul Bașotă, Facebook

După marșul tăcerii organizat la Chemnitz (fostul oraș Karl Marx din RDG) în memoria victimelor, s-a organizat un concert de către stângiștii care susțin că îngrijorarea populației ar fi un sentiment rasist. Concertul s-a prezentat ca fiind „împotriva dreptei extreme” și a avut motto-ul „Wir sind mehr”„Noi sîntem mai mulți”. Fotografia din deschiderea acestui articol este un montaj cu pozele celor care au murit de mâna criminalilor imigranți, pe care scrie „Wir sind nicht mehr” – joc de cuvinte care înseamnă „Nu suntem mai mulți”, dar se poate traduce și ca „Noi nu mai suntem”.

De fapt, nu ar trebui să fie nevoie să consultăm datele statistice oficiale: știe oricine că între țările occidentale și cele din lumea a treia există o diferență enormă de nivel de civilizație. Și că în țările arabe și africane ratele criminalității sînt în tavan. Cînd mase mari de oameni sînt strămutate din acele țări în țările occidentale dezvoltate, este evident că noii veniți vor aduce cu ei violența de acasă.

Însă pentru cine nu vrea nici în ruptul capului să accepte evidența, există totuși și date statistice. Astfel, referitor la Germania, autoarea Ines Laufer arăta, trimițînd pentru fiecare afirmație la datele oficiale publicate de agențiile germane, că la nivelul lui 2016:

– migranții au fost cu 1000% mai criminali decât germanii la categoria omucideri
– cu 1400% la fapte de violență
– tot cu 1400% la violuri/atacuri sexuale
– cu 4000% la violuri în grup.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ines Laufer analiza și cauzele punctuale ale violenței și criminalității migranților:
– majoritatea sînt bărbați tineri
– învață violența de mici, în familie, în țările de origine
– majoritatea sînt musulmani, și aduc cu ei violența specifică islamului, în special față de evrei, creștini și femei
– majoritatea sînt șomeri, neintegrați social, 2/3 sînt analfabeți funcționali, 88% nu au nici o educație, refuză să învețe germana

Studiul lui Ines Laufer, în germană, se găsește aici.

Prețul pentru migrația necontrolată din lumea a treia îl plătesc victimele violenței migranților.

Iată o selecție de crime comise de migranți, practic toți musulmani, în Germania, doar în ultimul timp. A se observa că multe sînt așa-numite “ucideri de onoare”. Nu sînt incluse aici cazurile în care victimele au scăpat cu viață, uneori mutilate pentru totdeauna, nici violurile sau alte infracțiuni. Chiar și așa, lista este incompletă.

Cele trei victime românce:

Susanna Feldmann, 14 ani, originară din Bălți, R. Moldova, evreică, care trăia cu familia în Mainz, a fost ucisă în mod groaznic de către un irakian în mai 2018. Martiriul fetei a durat o noapte întreagă, în care a fost violată și torturată. A fost sugrumată, iar trupul ei a fost găsit parțial îngropat lîngă o cale ferată în apropiere de Wiesbaden.

https://www.juedische-allgemeine.de/article/view/id/31856
http://refcrime.info/en/Crime/Show/107339

Iuliana Răducu, 15 ani, originară din București, a fost ucisă cu multe lovituri de cuțit, într-un parc din Viersen, de către fostul prieten de care se despărțise. Din 6 lovituri de cuțit în piept, 4 au fost mortale. Făptașul este bulgar, însă surse neconfirmate din Viersen spun că era bulgar de etnie turcă.

https://www.bild.de/…/iulia-im-stadtpark-erstochen-55977606…
http://refcrime.info/en/Crime/Show/108107

Luminița Lică, 33 de ani, româncă, a fost ucisă în august 2017 în Regensburg, prin sufocare, de către un migrant african din Burkina Faso, pentru 50 de euro și un telefon mobil. Africanul a fost condamnat la închisoare pe viață.

https://www.bild.de/…/vergewaltigung-lebenslang-haft-560867…
http://refcrime.info/en/Crime/Show/65003

Alte cazuri care au zguduit opinia publică în mod deosebit:

Maria Ladenburger, studentă germană de 19 ani, a fost ucisă în mod bestial de către un iranian în Freiburg. După ce a fost violată, făptașul i-a ferfenețit trupul cu dinții, pînă victima și-a pierdut cunoștința. Trupul i-a fost plasat în apa mică a unui rîu astfel încît capul să ajungă sub apă. Chiar și criminaliștii de la fața locului au fost zguduiți. Făptașul, care pretindea că este un afgan minor de 16 ani, s-a dovedit a fi de fapt un iranian 32 de ani.

https://www.tichyseinblick.de/…/freiburg-ein-jahr-danach-d…/
http://refcrime.info/en/Crime/Show/37761

Mia Valentin, elevă de 15 ani, a fost ucisă prin multe lovituri de cuțit de către fostul prieten afgan, într-un magazin din Kandel, în decembrie 2017. Făptașul a rămas “rînjind” la locul faptei. La spital, părinții nu au putut recunoaște cadavrul desfigurat al fetei. Această crimă a dus la demonstrațiile din Kandel împotriva migrației.

https://www.bild.de/…/attacke-auf-mia-war-mord-54495898.bil…

Daniel Hillig, german de origine cubaneză, 35 de ani, căsătorit și tată al unui copil, a fost înjunghiat de către migranți arabi în Chemnitz, în august 2018. Daniel a fost înjunghiat în piept, rănile i-au atins inima și plămînii și a murit la spital. Doi prieteni ruso-germani cu care era au fost și ei înjunghiați, unul în cap, altul în spate, dar au scăpat cu viață. Această crimă a dus la demonstrațiile din Chemnitz împotriva migrației.

https://www.freiepresse.de/chemnitz/toedlicher-streit-im-chemnitzer-stadtzentrum-artikel10295294
http://refcrime.info/en/Crime/Show/123064

Leon H., elev de 14 ani, a fost ucis chiar la școala lui din Lünen, de către un elev musulman originar din Kazahstan, în ianuarie 2018. Leon a fost înjunghiat în gît, nu a mai putut fi salvat și a murit la locul faptei. Motivul invocat de făptaș: Leon ar fi privit-o pe mama făptașului “în mod provocator”.

https://www.wr.de/region/westfalen/tatverdaechtiger-15-soll-am-nachmittag-vernommen-werden-id213197263.html
http://refcrime.info/en/Crime/Show/79546

Farimah Seadie, de origine afgană, a fost ucisă bestial, pe stradă, în Prien, în mai 2017, în fața propriilor copii de 5 și 11 ani, de către un afgan, pentru vina de a se fi convertit la creștinism. Ucigașul a înjunghiat-o în cap, i-a tăiat beregata, după care a continuat să înjunghie în abdomen corpul căzut la pămînt. Sora victimei: “Nu ni s-a întîmplat în Afganistan, nici în Iran, ni s-a întîmplat în Germania. Am venit aici pentru o viață mai bună, din păcate nu o avem. Ce să mai facem, unde să mai mergem?”

https://www.journalistenwatch.com/2017/05/09/exklusiv-der-mord-von-prien-die-schwester-packt-aus-das-war-eine-islamische-hinrichtung-auf-oeffentlichem-platz/

Sandra P., germană de 43 de ani din Hamburg, și fiica sa de un an, au fost ucise de fostul prieten nigerian al mamei și tată al fetiței, într-o stație de metrou din centrul Hamburgului, în fața unui mare număr de martori îngroziți, și în fața fiului de 3 ani al victimei. Pe fetița care era în cărucior a înjunghiat-o în abdomen, după care i-a tăiat aproape complet capul. Mama, înjunghiată, a fost inițial resuscitată, dar a murit la spital. În încercarea de a ascunde faptul că fetița fusese decapitată, poliția a percheziționat locuința unui student ghanez care filmase la fața locului, și a un blogger care distribuise filmul.

https://www.bild.de/bild-plus/regional/hamburg/jungfernstieg/was-wird-aus-den-kindern-des-opfers-55389940,view=conversionToLogin.bild.html
http://refcrime.info/en/Crime/Show/93884

Joachim Tüncher, medic din Offenburg, a fost ucis in propriul cabinet, în prezența fiicei sale de 10 ani, de către un migrant somalez. În țipetele fetiței, somalezul l-a înjunghiat pe medic de peste 30 de ori, și a încercat să-i desprindă un braț.

https://www.bo.de/lokales/ortenau/groesserer-polizeieinsatz-in-offenburg
http://refcrime.info/en/Crime/Show/121147

Anna S., germană de 36 de ani, a fost urmărită și înjunghiată chiar la intrarea în propria locuință din Düsseldorf de către un iranian, în august 2018.

https://www.bild.de/regional/duesseldorf/duesseldorf-aktuell/frau-erstochen-messer-killer-von-duesseldorf-in-spanien-gefasst-56947110.bild.html

Maria Müller, pensionară de 84 de ani din Berlin, a fost găsită în mai 2018, de către fiul ei, în propria ei locuință. Murise în urma unor răni la cap. Inițial s-a crezut că a fost un accident, dar autopsia a arătat că fusese ucisă. Făptașul, un camerunez, a lovit-o cu propriul ei cadru de mers.

https://www.bz-berlin.de/berlin/pankow/getoetet-seniorin-84-aus-prenzlauer-berg-haftbefehl-gegen-kameruner-23
http://refcrime.info/en/Crime/Show/100132

Sophia L. (28)

Sophia Lösche, studentă germană de 28 de ani, a fost ucisă de un șofer marocan, în iunie 2018. Trupul ei a fost găsit mai tîrziu în Spania, parțial ars.

https://www.bild.de/regional/leipzig/leipzig/sophia-tot-in-spanien-gefunden-56084866.bild.html

Patrycja F., poloneză de 32 de ani, mamă a patru copii, convertită la islam, a fost ucisă prin înjunghiere de către soțul palestinian. Crima a avut loc în prezența copiilor, fiica de 11 ani a încercat să-i oprească mamei sîngerarea. Naționalitatea făptașului a fost dezvăluită de presa poloneză.

http://www.pi-news.net/2018/04/ahmet-sticht-ehefrau-ab-ich-schneide-dir-das-hirn-raus/

Susanne M., germană de 63 de ani, fără adăpost și trăind din adunatul de sticle, a fost violată și omorîtă prin sugrumare de către un azilant arab, a cărei țară de origine exactă și vîrstă sînt incerte.

http://www.haz.de/Hannover/Aus-der-Stadt/Mord-an-Susanne-M.-in-der-Oststadt-Hannover-Polizei-nimmt-Verdaechtigen-in-Helmstedt-fest

Mireille B., elevă de 17 ani germană, a fost ucisă în martie 2018 cu 14 lovituri de cuțit în propria locuință din Flensburg, de către fostul prieten afgan. Afganul voia ca ea să se convertească la islam, ea s-a despărțit însă de el. Afganul venise în Germania ca minor neînsoțit, însă la proces s-a dovedit că are cel puțin 21 de ani, astfel încît va fi judecat ca adult.

https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/mordprozess-gegen-ahmad-g-in-flensburg-die-traurige-geschichte-des-maedchens-mi-a2624892.html#

Un migrant mozambican și-a ucis ambele fiice de 3 și 6 ani în Dresda, în iulie 2018. Conform comunicatului poliției, fetițele au murit de o moarte violentă, însă alte amănunte nu au fost făcute publice.

https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/nebel-um-schreckliche-kindsmorde-von-dresden-obduktion-ohne-details-was-passierte-in-afrikanischer-familie-a2505680.html

Un migrant egiptean și-a ucis fiica de 7 ani în Düsseldorf, în iulie 2018. Și-a amenințat la telefon soția, germană, că-i va face rău fetiței. Polițiștii și paramedicii au găsit fetița sugrumată, și nu au mai putut s-o salveze.

http://www.pi-news.net/…/sek-einsatz-in-duesseldorf-rath-v…/

O poloneză de 19 ani a fost ucisă cu peste 10 lovituri de cuțit de către fostul prieten turc cu care avea un copil de cîteva luni, în iulie 2018.

https://www.bild.de/regional/frankfurt/mord/frau-in-neustadt-getoetet-56270202.bild.html

În Barsinghausen, un dominican a ucis o fată germană de 16 ani, al cărei trup a fost găsit neînsuflețit, pe jumătate dezbracat și plin de sînge, în vecinătatea unei școli, in iunie 2018.

https://www.focus.de/regional/hannover/maedchen-tot-nahe-grundschule-entdeckt-tatverdaechtiger-nach-tod-von-16-jaehriger-festgenommen_id_9118121.html

O femeie de 35 de ani a fost înjunghiată de către soțul turc și a murit apoi la spital, în Hanovra, în iunie 2018.

Un german de 36 de ani a fost ucis prin multe lovituri de cuțit, în grădina sa din Ingolstadt, de către un turc, în aprilie 2018.

https://www.merkur.de/bayern/raetselhafter-mord-in-schrebergarten-polizei-hat-tatverdaechtigen-festgenommen-9756414.html


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button