teoria genului

FOTO. Mii de demonstranți au protestat pașnic la Kiev împotriva „dictaturii homosexuale”, cerând sistarea măsurilor de introducere în Ucraina a prevederilor Convenției de la Istanbul

Aproximativ 4.000 de persoane au protestat pe 5 aprilie 2018 la Kiev împotriva propagandei pro-homosexualitate în sistemul de învățământ. Motivul protestului a fost ștergerea de pe site-ul Președinției a unei petiții care cerea sistarea introducerii prevederilor Convenției de la Istanbul în legislația și politicile publice ale țării.

Manifestanții sunt nemulțumiți pentru că noua strategie de drepturile omului a guvernului ucrainean include prevederi inspirate inclusiv din ideologia gender, așa cum este aceasta reflectată de Convenția de la Istanbul: educarea copiilor în școlile publice în spiritul normativizării comportamentului homosexual, propagarea mesajelor ideologice similare prin mass-media, permisiunea persoanelor transgeder de a adopta copii, permisiunea ca prostituatele, homosexualii și dependenții de droguri să doneze sânge.

Manifestanții au purtat pancarte pe care scria:

Părinții Ucrainei împotriva coruperii copiilor

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 

Nicio propagandă pentru homosexualitate

 

Școala nu este pentru sex și experimentele sexuale.

 

Președinte, apără instituția familiei! Apărați familia! Salvați Ucraina! O uniune [între persoane] de același sex nu este o familie!

În timp ce liderii religioși cer ca Ucraina să nu se ratifice Convenția de la Istanbul, comisarii europeni insistă ca această țară să grăbească procesul de ratificare.

FOTO

Surse: Orthochristian, Gcshelp.org

TAG: Convenția de la Istanbul

Citește și Trei petiții online le cer Guvernului, Parlamentului și Președinției Ucrainei să nu adopte în legislația țării ideologia genului promovată de Convenția de la Istanbul

Citește și Letonia respinge și ea ideologia feminismului „gender” și refuză semnarea Convenției de la Istanbul

Citește și Letonia respinge și ea ideologia feminismului „gender” și refuză semnarea Convenției de la Istanbul

Citește și Episcopii Catolici din Croația au îndemnat parlamentarii să nu ratifice Convenția de la Istanbul: „Nu poate exista o promovare autentică a demnității umane fără respectarea datelor firești ale naturii umane”

Citește și AFP: Bulgaria nu mai ratifică controversata Convenție de la Istanbul

Citește și Episcopii lituanieni despre Convenția de la Istanbul: „Este inacceptabil să transformăm prevenirea violenței în vehicul ideologic pentru scopurile unor grupări care se opun specificului național și intereselor vitale ale țării”

Citește și Președintele Macedoniei despre Convenția de la Istanbul: „Introducerea unei noi înțelegeri a noțiunii de gen fără dezbatere publică va duce la toleranță impusă, fără respect real pentru diversitate”

Citește și Actualul guvern slovac va include în legislație prevederile despre violența împotriva femeii fără să ratifice Convenția de la Istanbul. IATĂ DE CE

Citește și Liderii religioși din Bulgaria: Sub pretextul protejării femeilor și copiilor împotriva violenței, Convenția de la Istanbul desparte noțiunea de gen de sexul biologic

Citește și VIDEO. Penalizăm opiniile pro-viață? Eurodeputatul Steven Woolfe (UK) despre Convenția de la Istanbul ratificată de Parlamentul UE: O legiferare a delictului de opinie. Mâine ce opinie va fi interzisă?


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button