adolescenţipedofilietrafic de persoane

Cornel Nistorescu: „Un obsedat din Caracal și unul din Olanda par să dinamiteze campania electorală din țara urzicilor și a ambroziei și să îi trezească pe români”

Redăm integral editorialul publicat pe Cotidianul.ro de jurnalistul Cornel Nistorescu.


Olandezul suspectat că a ucis-o pe fetița de 11 ani din Dâmbovița s-a sinucis. Suspectul a fost copleșit de remușcări, și-a pus capăt zilelor în stil fuga-fuga, ca nu cumva să mai creeze vreo problemă, pe lîngă tragedia lăsată în urma sa. Anunțul a venit de la seful Poliției Române, domnul Liviu Vasilescu (oferit postului de televiziune Realitatea TV). Iar șeful Poliției l-a primit de la autoritățile olandeze. Vestea a fost pusă imediat în fruntea știrilor de mai toată presa #Rezist, între care se află și Ziare.com și G4Media. Sunt convins că olandezii au căutat cu disperare un canal de știri din Romania căruia să-i ofere acest breaking news, ca nu cumva poporul român să se înfurie sau ca nu cumva să se nască un nou val de indignare după cel stîrnit de nenorocirea de la Caracal. Și furia poporului român să le încurce afacerile cu lalele și vase maritime. Și cam din aceleași rațiuni, analiștii și colaboratorii SRI au găsit ca potrivită vînturarea acestei știri bombă, aparent sincronizată cu creșterea furiei mediatice și populare la adresa instiutuțiilor statului.

Nu am nici cea mai vagă îndoială că vestea cu moartea Mihaelei l-a băgat în sperieți și pe Klaus Iohannis și pe șefii SRI și pe cei ai Poliției. Obsedatul de olandez putea să încurce tot procesul electoral din țara noastră și să amîne și tentativa de răsturnare a guvernului Dăncilă. Și așa, cu toată sinuciderea lui, atît de fulgerător, petrecută și transmisă și de mass-media militantă din România, s-ar putea ca bărbatul din Țara Lalalelor, copleșit de obsesii sexuale, să fi pus benzină pe situația din Țara Mioriței. Și prin fapta lui odioasă să fi plasat o bombă sub nepăsarea lui Klaus Iohannis.
„Țara normală” a președintelui Klaus Iohannis nu-i decît o vorbă goală de campanie, cum a fost și sloganul de la campania alegerilor precedente, la fel de goală ca și aiureala cu „fericirea” lansată de Dan Barna pe niște panouri mari cît complexele sale de profitor.

Un obsedat din Carcal și unul din Olanda par a fi fost montați în România ca să dinamiteze campania electorală din țara urzicilor și a ambroziei și să îi trezească pe români, cu planul utopic că poate văd și ei că politicienii flămînzi de putere și ziariștii dornici de lături încă nu și-au dat seama că principalele priorități ale locuitorilor de pe plaiurilor mioritice, copleșite de violență, sunt cu totul și cu totul altele!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Procurorul Mihai Dincă, cel care l-a lăsat pe suspectul olandez să plece din țară, a fost șef DIICOT Dâmbovița. Soția e comisar-șef IPJ Dâmbovița

Mama Luizei Melencu refuză să mai dea probe ADN: „Pot să-mi planteze probe noi. Fetele nu sunt moarte, sunt traficate”

SIIJ începe urmărirea penală a procurorului care a întârziat salvarea Alexandrei

Ingrid Mocanu despre uciderea fetiței din Dâmbovița: „Olanda ne spune să luptăm anticorupție, nu împotriva criminalității organizate, traficului de droguri, crimelor, traficului de persoane, pedofiliei”

Alexandru Cumpănașu către autoritățile europene: Țările UE tolerează traficul de persoane din România. Cetățenii europeni sunt beneficiari în țările unde prostituția este legalizată

Mama unei tinere omorâte în Germania de un proxenet român: „Şi pe mine m-a luat poliţia în râs, aşa cum s-a întâmplat cu părinţii fetei din Caracal“

Bogdan Licu: Nu avem dovada că olandezul s-a sinucis. După cazurile din Dâmbovița și Caracal, se verifică toate disparițiile din ultimii zece ani

Fosta logodnică a olandezului suspectat că a ucis-o pe Adriana: A fost internat pentru tratament psihiatric legat de infracțiuni sexuale. Călătorea des în România

Alexandru Cumpănașu lansează noi informații despre rețelele de prostituție din Bari: „Halucinant modul de organizare. Era aproape perfect”

Fostă minoră forțată să se prostitueze: „La toți le spuneam să mă ajute, plângeam. Inclusiv unuia din polițiști. Și niciunul n-a făcut nimic”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button