trafic de persoane

VIDEO. Duminică, 6 octombrie 2019: Marș împotriva traficului de persoane la București

Frăția Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruință organizează un marș de conștientizare cu privire la fenomenul traficului de persoane umane. Fenomenul este la cote alarmante, iar organizatorii acuză organele legii că sunt în cârdășie cu politicienii și mafioții pentru a acoperi fenomenul.

Evenimentul are loc duminică, 6 octombrie 2019, de la ora 16:30 la Arcul de Triumf din București.

Pe pagina de Facebook a evenimentului scrie:

„Trăim vremuri tulburi, adevarate tragedii, mii de copii minori sunt dați dispăruți în acest moment în România, cei mai mulţi dintre ei sunt fete.
Unii dintre minorii căutaţi sunt dispăruţi de câţiva ani sau sunt vânduți în rețelele de prostituție din Europa.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Părinții copiilor dispăruți au împietrit, se simt neputincioși, nu au ce face, nu știu încotro s-o apuce, pentru că cei care ar trebui să-i ajute sunt profund corupți (de multe ori sunt chiar mănâ-n mână cu infractorii).

Ce putem face?
Să luptăm pentru viitorul copiilor nostri!
Să luptăm împotriva instituţiile statului român corupte, neputincioase, pline de oameni care nu îşi fac datoria, nepăsători, fără omenie sau suflet.

Vă așteptăm să ne fiți alături!
Uniți suntem o forță!”

Program și traseu

  • 16.30 – 17.00 – adunarea participanţilor în alveola Arcul de Triumf delimitată de bd. Constantin Prezan şi şos. Kiseleff;
  • 17.00 – 17.30 – deplasarea participanţilor pe şos. Kiseleff, din dreptul Arcului de Triumf până în Piaţa Victoriei (punct final în prelungirea Parcului Kiseleff, delimitat de triunghiul format între bd. Aviatorilor şi şos. Kiseleff – alveola media). Deplasarea se va face pe banda IV de circulaţie, cu respectarea normelor rutiere.
  • 17.30 – 18.30 – alocuţiuni

VIDEO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button