pedofilie

Profesori universitari consideră pedofilia drept naturală

tom_ocarroll_0
foto: Tom O’Carroll

Sursă: truthuncensored.net

Într-o conferință academică ținută în luna iunie a acestui an la Universitatea Cambridge s-a afirmat că interesul pentru pedofilie este “natural și normal pentru bărbați” și că “cel puțin o minoritate semnificativă dintre bărbații normali și-ar dori să întrețină relații sexuale cu copii, în timp ce e normal ca mulți dintre bărbați să fie atrași de copii.”

Aceste manifestări au fost discutate într-o conferință desfășurată anul trecut și care a avut ca scop dezbaterea clasificării sexualității în Manualul de Diagnosticare și Statistică pentru Tulburările Mentale (DSM) – manual psihiatric conform cu standardele internaționale utilizat în sistemul juridic pentru a stabili sentințe.

Conferința, intitulată “Clasificând sexul: Dezbatere a DSM-5”, a adunat o serie de conferențiari care au vorbit în favoarea sexului cu copii, cu alte cuvinte, în favoarea pedofiliei.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Asociația Psihiatrică Americană (APA), organizatoare a conferinței, era indecisă dacă să clasifice hebefilia drept tulburare mintală. Hebefilia este atracția sexuală față de copii aflați la pubertate, în general cei de 11-14 ani.

Acest subiect a fost dezbătut întrucât definiția actuală a pedofiliei este raportată la pubertate, iar copiii trec prin această etapă la vârste mai fragede comparativ cu deceniile precedente.

Unul dintre participanți, și încă unul entuziast, a fost Tom O’Carroll – istoricul lui include: multiple abuzuri față de copii, susținător fervent al legalizării sexului cu copii și fost coordonator al organizației “Schimb de Informații despre Pedofilie”. “Minunat!”, a scris el pe blog după conferință. “Zilele acestea au fost unele dintre rarele momente în care am putut să mă simt cât de cât popular!”

Cei de la The Telegraph au scris:

În urma unei lupte crâncene în cadrul Asociației Psihiatrice Americane (APA) pornită de la propunerea de a include hebefilia drept tulburare în noua ediție a manualului, decizia a fost împotriva acestei idei. Propunerea a luat naștere fiindcă pubertatea începe la vârste mai fragede în ultimul timp și din această cauză definiția actuală a pedofiliei – atracție sexuală pentru copii încă neajunși la pubertate – ar exclude un număr semnificativ de tineri.

Ray Blanchard – profesor de psihiatrie la Universitatea din Toronto și cel care a coordonat activitatea grupului APA pe această temă, a declarat că dacă nu se găsește o altă variantă de a include hebefilia în manual este totuna cu a spune că poziția oficială a Asociației Psihiatrice Americane este aceea că atracția sexuală față de copii în pragul pubertății este normală.”

Profesorul Blanchard a fost criticat de către un alt participant al conferinței, Patrick Singy de la “Union College”, New York, care a spus că hebefilia ar putea fi folosită ca motiv pentru a reține infractorii sexuali sub pretextul de “bolnavi mintali” în cadrul legilor din Statele Unite privind “agresorii sexuali violenți” chiar și după ce și-au ispășit sentința.

Dintre toate prezentările însă, cea mai controversată a fost probabil cea a lui Philip Tromovitch, profesor la Universitatea din Doshishape din Japonia, care a susținut într-o prelegere asupra “incidentei pedofiliei” că “majoritatea bărbaților sunt probabil pedofili și hebefili” și că “interesul pentru pedofilie este normal și natural pentru bărbați”.

O’Carroll, fostul lider PIE, a fost extrem de încântat și a scris ulterior pe blogul sau că i-a însoțit pe profesorul Tromovitch și pe un alt coleg la o recepție după conferință. “ Conversația a decurs foarte bine și s-a potrivit cadrului recepției de pe malul minunatului râu Cam”, a povestit el.

Traducere: Ioana Pleșca


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button