pedofilie

Paznicul unei școli din Medgidia e acuzat că pipăie elevele de 11 ani

de Redacția Stiripentruviata.ro

Un paznic al Școlii Gimnaziale „I. L. Caragiale” din Medgidia, județul Constanța, e acuzat că pipăie elevele și că le dă țigări.

Părintele unei fete de 11 ani a depus o sesizare la Inspectoratul Școlar Județean Constanța, iar poliția a deschis un dosar de cercetare penală pentru agresiune sexuală.

Fapta de care este acuzat paznicul s-a petrecut în după amiaza zilei de 21 noiembrie, când elevele ieșeau de la ore.

„Polițiștii din cadrul poliției municipiului Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 11 ani ar fi fost abordată și ulterior pipăită de către un bărbat în vârstă de 60 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de infracțiune sexuală”, au spus reprezentanții IPJ Constanța.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În acest sens au fost ridicate și imaginile camerelor de supraveghere din acea zi pentru a fi folosite ca probă în dosar.

Părinții fetei în cauză au depus cerere pentru a o transfera la altă școală. Între timp, paznicul a intrat în concediu.

Sursa: Mediafax


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button