pedofilie

Pedofilul olandez locuia într-o casă de 500.000 euro, dublu față de prețul mediu al caselor din zonă

Poliţia olandeză a efectuat percheziţii la locuinţa lui Visscher, care se află în-un sat, Cuijk, care ţine de comuna Beers. Cu această ocazie, presa a descoperit că acesta locuia într-o casă de o jumătate de milion de euro, preț dublu față de cel al locuințelor din zonă. Chiar dacă nu e foarte mare, casa e foarte bine utilată, are mansardă uriașă și mult teren în jur, scrie WOWbiz.ro. O căutare pe site-urile agențiilor imobiliare care oferă proprietăți în același sat dezvăluie prețuri de maximum 350.000 euro pentru case similare, cu media în jur de 250.000 de euro.

Pedofilul olandez şi-a cumpărat vila în februarie 2019, preţul achitat fiind de 498.000 de euro. Casa cu mansardă are 4 dormitoare şi o suprafaţă de 155 metri pătraţi, precum şi un teren de peste 10.000 metri pătraţi. Pedofilul olandez locuise înainte într-un apartament din Nijmegen, pe care l-a vândut cu 130.000 de euro.

Bărbatul care și-a luat viața lucra în sistemul public din Olanda, ca IT-ist la Agenția pentru Plasarea forței de muncă și asigurărilor sociale din Amsterdam. Avea cazier, antecedente penale de agresiune sexuală, fapte cu violență și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Presa belgiană a mai descoperit că Johannes Fisscher a avut un bunic care s-a sinucis și o mamă cu probleme psihice pe care tatăl lui, alcoolic, o obliga uneori să se prostitueze, relatează Libertatea.ro. Femeia și-a povestit viața într-o carte.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button