adolescenţi

A fost criticată pentru convingerea privind păstrarea virginității înainte de căsătorie. Acum este actrița principală a unui incredibil film pro-viață

Foto: BecauseOfGracia.com

LifeSiteNews.com, 13 iunie 2017

Moriah Peters, o apreciată actriță din America, a fost dur criticată la audițiile pentru concursul American Idol 2010 pentru părerea sa fermă cu privire la păstrarea castității înainte de căsătorie. Moriah și-a reamintit spusele uneia dintre celebrități: „Cred că te străduiești prea mult. Trebuie să-și trăiești viața și să faci greșeli”. Altcineva a sfătuit-o să iasă la o întâlnire și să se sărute cu un băiat, pentru că se va simți „mai sexy”.

Peters este actrița principală din filmul „Because of Grácia”, care va fi lansat în septembrie, o producție cinematografică în care argumentele pro-viață și pro-castitate au un rol central.

„Joc rolul Gráciei, un personaj central și foarte puternic. Este o fată cu principii. O iubesc mult deoarece face cinste numelui care îl poartă (n.r. Grácia, în trad. «grație»)”, a adăugat Moriah.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Filmul a fost premiat de două ori la Festivalul de Film „Life Fest 2017” și se bazează pe o piesă din 2001, numită „Factorul G”, care aparține autorului și regizorului Tom Simes.

Acțiunea îl are în prim-plan pe ambițiosul, dar timidul, Chase Morgan, a cărei viață ia o turnură diferită datorită Gráciei, o elevă nou-venită la Liceul „Eastgleen”. Principiile fetei sunt testate de unul dintre profesori și de „fetele cool” din liceu. Ce se va întâmpla cu cei doi tineri, rămâne să descoperiți dumneavoastră!

Filmul urmează a fi distribuit de ArtAffects Entertainment în 20 de țări. „Vrem să lansăm filme bune cu mesaje semnificative”, a spus Margo Lange, unul dintre fondatorii companiei.

 


DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button