bioeticăeutanasie

BREAKING NEWS. Curtea de Apel a acceptat recursul părinților lui Alfie Evans. S-a reluat hrănirea băiețelului

UPDATE: Alfie s-a stins din această viață la cinci zile după retragerea aparatelor. Părinții nu au fost lăsați nici măcar să-l ia acasă sau să-l interneze într-un centru de îngrijiri paliative.

ȘTIREA ORIGINALĂ. La scurt timp după ce judecătorul Anthony Hayden a decis ca băiețelul să nu fie transportat în Italia pentru tratament paliativ, numindu-și decizia „capitolul final în cazul acestui băiețel extraordinar”, tatăl copilului a fost contactat de Curtea de Apel cu mesajul că aceasta este pregătită de audiere rapidă dacă vor să facă recurs.

Între timp, spitalul retrăsese orice aparat sau formă de îngrijire acordată copilului, iar părinții au încercat să-l îngrijească după puteri.

De curând, tatăl a reconfirmat că spitalul a reluat hrănirea copilului după ora 1 noaptea. A mai spus că, deși nu mai este pe aparate, Alfie nu suferă. De când i-a fost retras ventilatorul, copilul a început să respire singur.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Alfie suferă tot de o boală mitocondrială, ca și Charlie Gard, alt băiețel căruia un spital britanic a câștigat în justiție dreptul să-i retragă îngrijirile, lăsându-l să moară fără sprijin.

Presa internațională pro-viață informează că judecătorul Anthony Hayden, care a dat verdictul în cazul lui Alfie, este activist pro-homosexualitate.

Sursa: Life Site News

Citește și Spitalul i-a retras lui Alfie hrana și aparatele. Respiră singur de ieri. Președintele Parlamentului European le ia apărarea părinților

Citește și VIDEO cu Alfie. Și Papa a scris pe Twitter în sprijinul lui, dar poliția investighează mesajele sub aspectul infracțiunii de „comunicări rău intenționate”

Judecătorul care a decis retragerea îngrijirilor medicale pentru micuțul Alfie Evans este activist pro-homosexualitate

Citește și BREAKING NEWS. Recursul părinților lui Alfie a fost respins pe motiv că „nu este în interesul superior al copilului”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button