bioeticăeutanasie

Judecătorul care a decis retragerea îngrijirilor medicale pentru micuțul Alfie Evans este activist pro-homosexualitate

UPDATE: Alfie s-a stins din această viață la cinci zile după retragerea aparatelor. Părinții nu au fost lăsați nici măcar să-l ia acasă sau să-l interneze într-un centru de îngrijiri paliative.

ȘTIREA ORIGINALĂ. Anthony Paul Hayden, judecătorul care a decis în cazul Alfie Evans, este membru al Grupului lesbienelor și homosexualilor din Barou (BLAGG) și coautorul unei cărții despre relațiile homosexuale și legătura lor cu drepturile copiilor: „Children and Same Sex Families: A Legal Handbook” („Copiii și familiile de sex: Un manual juridic”).

BLAGG a anuțat pe site numirea acestuia, în 2013, la Înalta Curte de Justiție, Secția pentru Familie:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În 2016, Hayden a decis ca un copil să fie luat din custodia mamei sale și încredințat tatălui pentru că femeia îi provoca „un prejudiciu emoțional semnificativ”, insistând ca băiatul să se pretindă fată.

În noiembrie 2017, Hayden a decis că o femeie aflată într-o stare de „minimă conștiență” ar trebui lăsată să moară de foame pentru că ar fi „în interesul ei”.

Judecătorul deține și titlul de cavaler.

Sursa: Life Site News

Citește și Spitalul i-a retras lui Alfie hrana și aparatele. Respiră singur de ieri. Președintele Parlamentului European le ia apărarea părinților

Citește și VIDEO cu Alfie. Și Papa a scris pe Twitter în sprijinul lui, dar poliția investighează mesajele sub aspectul infracțiunii de „comunicări rău intenționate”

Citește și BREAKING NEWS. Recursul părinților lui Alfie a fost respins pe motiv că „nu este în interesul superior al copilului”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button