bioeticălibertate de conștiințăvaccinuri

FOTO, VIDEO. Ce nu ai văzut la televizor pe 2 iunie 2018: 15.000 de polonezi la un marș împotriva obligativității vaccinării

Părinții au protestat împotriva obligativității vaccinării venind cu copiii la un marș desfășurat sub sloganul:

Statul nu este proprietarul copiilor noștri.

Unul dintre clipurile video cu filmări de la eveniment s-au distribuit cu un avertisment de la Facebook plasat peste el, în care se spunea o minciună și anume că respectiva filmare ar conține scene de violență.

VIDEO

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cele două filmări de mai sus au făcut împreună aproape două milioane de vizualizări pe Facebook, în ciuda avertismentului plasat de Facebook peste al doilea, avertisment care spunea în mod mincinos că filmul ar conține scene de violență.

Mai multe info:

Facebook

Site cu linkuri despre eveniment

FOTO


Acest articol se bazează pe opiniile surselor citate. Informațiile de aici nu reprezintă sfaturi medicale și nu sunt prezentate cu scopul de a înlocui relația directă a cititorilor cu medicul lor sau cu un profesionist acreditat în domeniul sănătății. Stiripentruviata.ro se pronunță în favoarea respectării drepturilor constituționale și a drepturilor pacientului de a alege liber, după consultarea medicului, tratamentul și profilaxia pentru sine și pentru copiii săi.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button