adopţiefamilie

VIDEO. BAIA DE ARAMĂ, CRAIOVA, FRANKFURT. Manifestări publice de solidaritate cu Sorina și cu foștii ei părinți sociali

Manifestațiile publice de indignare pentru modul în care DGASPC și justiția au gestionat cazul de adopție al Sorinei au continuat tot weekendul la Baia de Aramă, în județul Mehedinți.

(textul continuă mai jos)

Oamenii au manifestat în fața primăriei din Baia de Aramă (foto sus), iar duminică s-au mobilizat și au plecat cu un autocar până în fața Judecătoriei din Craiova, unde li s-au alăturat și alții.

Între timp, românii din Frankfurt (foto jos) au făcut un flashmob cu mesaje de sprijin în limba română.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

(textul continuă mai jos)

VIDEO

Publicată de Jurnal De Craiova pe Duminică, 23 iunie 2019

Publicată de UNIȚI Pentru Sorina. pe Duminică, 23 iunie 2019

Publicată de Sabotorii Gorjului pe Duminică, 23 iunie 2019

Publicată de Mimi Bocai pe Duminică, 23 iunie 2019

În 2015, DGASPC Dolj, care s-a implicat ieri în răpirea Sorinei, a mai scos din familie o fată care s-a sinucis apoi de depresie

Danileț a mințit apărând-o pe procuroarea Maria Pițurcă. Dana Gîrbovan: „Ridicați-vă în apărarea celor slabi, așa vă apărați propria libertate”

Moise Guran desființează justiția care nu apără interesul superior al Sorinei: „Legea română pune interesele minorului chiar mai presus de o sentință definitivă”

Cristina Liberis: „Dacă doar managerul de caz decide începerea procedurii de adopție, cum este posibil ca DGASPC să externalizeze acest serviciu către un ONG?”

Ce rol are Ambasada SUA în cazul Sorina? În ce bază legală au acționat adoptatorii ca să îi facă pașaport înainte de preluarea ei?

Mai multe informații despre cazul Sorinei găsiți aici.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button