adopţie

VIDEO. Andreea, sora mai mică a Sorinei: „Sufletul meu e despărțit. Sori, te iubesc!”

Avocatul familiei Șărămăt din Baia de Aramă, care a crescut-o pe Sorina de șapte ani încoace, a realizat o filmare cu sora mai mică a fetiței care a fost răpită cu forța pentru a fi dată spre adopție unor români din America.

Andreea dă o serie de răspunsuri candide și emoționante despre cum arată viața ei după despărțirea de soră. Ea îi transmite pe această cale Sorinei că o iubește.

Andreea a fost preluată de familie în plasament cam în același timp cu Sorina. Ea a putut fi adoptată de familie, dar Sorina, din motive misterioase, nu. Părinții acuză că autoritățile se apără cu fals în acte, pretinzând că Sorina era adoptabilă din 2013 (!).

VIDEO

Jurnalista Sorina Matei blocată pe Facebook pentru că a scris despre cazul Sorinei din perspectiva traficului de organe

În 2015, DGASPC Dolj, care s-a implicat ieri în răpirea Sorinei, a mai scos din familie o fată care s-a sinucis apoi de depresie

Danileț a mințit apărând-o pe procuroarea Maria Pițurcă. Dana Gîrbovan: „Ridicați-vă în apărarea celor slabi, așa vă apărați propria libertate”

Moise Guran desființează justiția care nu apără interesul superior al Sorinei: „Legea română pune interesele minorului chiar mai presus de o sentință definitivă”

Ce rol are Ambasada SUA în cazul Sorina? În ce bază legală au acționat adoptatorii ca să îi facă pașaport înainte de preluarea ei?

Mai multe informații despre cazul Sorinei din 21 iunie 2017, în care și DGASPC Dolj s-a implicat, găsiți aici.


Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

2 Comments

  1. UN COPIL CARE SUFERA DRAMA UNUI ABANDON ESTE SILIT PRIN MIJLOACE VIOLENTE SA II ABANDONEZE PE SINGURII CARE O IUBESC SI I-AU OFERIT UN CAMIN.
    Fac un apel catre STATUL ROMAN si orice autoritate competenta care il reprezinta.
    Ce scop are adoptia unui copil? Nu cumva acela de a-i oferi sansa la o famile de care in trecut a fost privat? Nu cumva trebuie sa fie luata in considerare o eventuala trauma in cazul despartirii de familia care il doreste? Este oare adoptia doar o tranzactie? Cum pot fi puse mai presus de interesele copilului alte interese ascunse? De ce ascunse? Pentru ca noi, poporul roman, nu reusim sa le deslusim. Ce poate oferi, in opinia voastra domnilor, o ALTA familie pe care copilul nu o doreste? Un alt mediu, o alta tara, o alta limba?! Parerea noastra, de simpli cetateni romani, este ca va jucati cu vietile copiilor si nu le aparati nici pe departe interesele. Sa va spunem noi, poporul, ce credem? Credem ca acest copil va creste cu o profunda ura fata de voi, autoritatile. Credem ca acest copil va suferi o depresie, avand in vedere ca L-ATI SILIT si BRUSCAT. Mai credem si ca va creste langa niste oameni pe care ii va urî pentru ca l-au despartit de familia pe care si-o dorea. Asta credem noi. Si suntem multi sa stiti.
    Cazul acestei fetite probabil este unul dintre multele greseli ale sistemului, dar dat fiind faptul ca FAMILIA se implica, a avut ecou in toata tara si nu numai.
    UN COPIL CARE SUFERA DRAMA UNUI ABANDON ESTE SILIT PRIN MIJLOACE VIOLENTE SA II ABANDONEZE PE SINGURII CARE O IUBESC SI I-AU OFERIT UN CAMIN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button