adopţie

Aproape 200.000 de semnături la PETIȚIA pentru SORINA

Aproape 200.000 de persoane au semnat petiția care le cere autorităților să facă ceea ce este și drept, și legal: să o redea pe Sorina familiei în care a crescut până acum timp de șapte ani.

Îi rugăm pe cei care au semnat aici, printr-un comentariu pe site, să intre din nou pe linkul de mai jos pentru a verifica dacă semnătura lor s-a înregistrat și pe site-ul petiției propriu-zise:

Click aici pentru a semna și redistribui petiția pe rețelele de socializare!

Christina Liberis: „Dacă doar managerul de caz decide începerea procedurii de adopție, cum este posibil ca DGASPC să externalizeze acest serviciu către un ONG?”

Jurnalista Sorina Matei blocată pe Facebook pentru că a scris despre cazul Sorinei din perspectiva traficului de organe

În 2015, DGASPC Dolj, care s-a implicat ieri în răpirea Sorinei, a mai scos din familie o fată care s-a sinucis apoi de depresie

Danileț a mințit apărând-o pe procuroarea Maria Pițurcă. Dana Gîrbovan: „Ridicați-vă în apărarea celor slabi, așa vă apărați propria libertate”

Moise Guran desființează justiția care nu apără interesul superior al Sorinei: „Legea română pune interesele minorului chiar mai presus de o sentință definitivă”

Ce rol are Ambasada SUA în cazul Sorina? În ce bază legală au acționat adoptatorii ca să îi facă pașaport înainte de preluarea ei?

Mai multe informații despre cazul Sorinei din 21 iunie 2017, în care și DGASPC Dolj s-a implicat, găsiți aici.Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


16 Comments

  1. Pt Sorina ca ea sa fie lângă cea care o considera mama ei lângă sora ei acolo unde ai iubește pe cei care au crescut-o !!

  2. Din cate am inteles, asistenta maternala a refuzat de doua ori sa o adopte. Eu apreciez faptul ca oamenii s-au adunat, dar totusi trebuie sa evitam reactiile de turma, adica nu avem noi cum sa stim mai bine ca avocatii, ca instante, doar pe baza unor emotii pe care le-am avut cand am vazut niste scene oribile. Da, s-au comportat mizerabil, dar de ce trebuie sa sufere si familia care a adoptat-o? De ce sa nu se schimbe ceva in procesul de adoptie, care dinadins este aproape imposibil in Romania? De ce sa nu fie sanctionati disciplinar cei care s-au comportat ca niste fiare salbatice?

  3. Fetita trebuie sa ramananla familia care a crescut si la care este obișnuita.Este clar ca fetita iubește familia vehementa

  4. Salvati copiii Romaniei, ocrotiti generația de aur ei sunt viitorul nostru salvati Romania!!!!!

  5. NIMENI NU E DEASUPRA LEGII, NICI MAGISTRATII, NICI AUTORITATILE IRESPONSABILE CE SE JOACA CA LA RULETĂ CU DESTINELE UNEI MINORE, LIPSITE DE APARARE. AVOCATUL COPILULUI ARE OBLIGATIA SA SE SESIZEZE SI SA ACTIONEZE DE URGENȚĂ PT. APĂRAREA LEGII. CONSTITUTIEI SI DREPTURILE COPILULUI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button