educaţie sexuală

Fenomenul sexualizării în Marea Britanie: Conferință Antonia Tully, Iași, 2 noiembrie

IMG_6884tullyrs

Invitație

În contextul discuțiilor recente la nivel național pe tema educației sexuale, Asociația Familia Tradițională are deosebita plăcere de a o prezenta pe doamna Antonia Tully, reprezentantă a Society for the Protection of Unborn Children și coordonatoarea campaniei „Safe at School” din Marea Britanie. În luna martie a anului 2015 doamna A. Tully a susținut conferința în București, iar acum a acceptat invitația organizației noastre de a veni la Iași și a ne împărtăși experiența sa în ceea ce privește fenomenul sexualizării în Marea Britanie, țară care se confruntă cu această problemă de peste 30 de ani.

Avem onoarea de a vă invita la o întâlnire cu doamna Antonia Tully, luni, 2 noiembrie, ora 16:00, la Colegiul Sfântul Nicolae, Iași.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În cadrul acestei întâlniri se va discuta despre situația actuală a problemei educației sexuale în România, va fi prezentată și situația din Marea Britanie iar la final vom încerca să tragem concluzii practice cu moduri prin care fiecare din noi se poate implica.

Așteptăm confirmarea prezenței dumneavoastră la eveniment la nr. de telefon 0756 333 849!

Citește și Antonia Tully, SPUC (UK): „Faceți tot ce puteți pentru oprirea acestui tip de educație în școli!”

Citește și Antonia Tully , SPUC (UK): „Părinții sunt educatorii primari ai copiilor lor, inclusiv în chestiuni legate de sexualitate”

Citește și VIDEO: Conferința dnei Antonia Tully – Educația sexuală, distrugerea copilăriei (experiența din Marea Britanie)

Citește și „În mod natural, copiii resping discuțiile despre sex și sexualitate, pentru că nu fac parte din lumea lor.” Interviu cu Antonia Tully, coordonatoare, „Safe at School” (Marea Britanie)

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button