educaţie sexuală

Educație sexuală: Peste 115 ONG-uri susțin „Legea pentru inocența copilăriei”

13516445_1292559224107132_3143117528846559134_n

Deputatul Ninel Peia, împreună cu o serie de reprezentanți ai societății civile, a susținut o conferință de presă în legătură cu proiectul său legislativ, intitulat „Legea pentru inocența copilăriei„.
Primul a vorbit Cristian Filip, membru fondator al Alianței Părinților din România, care a citit scrisoarea deschisă pe care peste 115 organizații non-guvernamentale au adresat-o președintelui României, președinților celor două Camere ale Parlamentului, dar și ministerelor Sănătății și Educației.
„Un copil este o rază de nevinovăție care traversează lumea noastră, adesea hâdă și coruptă. Unii cred că această nevinovăție expiră rapid și are nevoie de o educație sexuală făcută în școală, pentru a-și începe viața intimă în cunoștință de cauză, că ar trebui să i se vorbească oricărui copil, din ciclul primar dacă se poate, nu numai despre anatomia și fiziologia aparatului reproducător, ci și despre masturbare, sex oral, sex anal sau relații homosexuale”,
Laurian Țoța, tată a 7 copii, a spus că ideea introducerii educației sexuale în școli se înscrie în dezideratul statului, „care de 230 de ani încearcă să scoată copiii cât mai devreme din sânul familiei”.
Tenorul Vlad Miriță, prezent și el la conferință, s-a declarat un susținător al proiectului, pentru că „vârsta copilăriei este una a inocenței”. Un alt artist, actorul Tomi Cristin, consideră că părinții sunt aceia care trebuie să se pronunțe în favoarea sau în defavoarea unei materii care-i poate afecta pe copii încă de la o vârstă fragedă.
Ultimul cuvânt i-a aparținut publicistului Paul Ghițiu, care a subliniat efectele negative ale introducerii în școală a educației sexuale.
„În Occident, aplicarea educației sexuale pe scară largă a avut ca efect dezorientarea tinerilor, boli psihice, creșterea numărului de violuri, dar și creșterea numărului de sarcini la adolescente. Deci efectele au fost întotdeauna contrare argumentelor pe care le prezintă susținătorii introducerii educației sexuale în școli”, a încheiat Paul Ghițiu.

Citește și: VIDEO: Documentar ȘOC. Războiul împotriva copiilor: Scopul Educației Sexuale

Citește și: Peste 80 de ONG-uri: „Vrem Educație pentru familie și societate, nu formarea de pionieri sexuali pentru ideologia gender de tip comunist”

Citește și: Din culisele campaniei școlilor sigure din Australia / Știu părinții cu adevărat ceea ce vor învăța copiii lor despre universul LGBT( comunitatea lesbiană, gay, bisexuală, transgender)?

Citește și: Educația sexuală și avortul


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button