valorile familiei

Studenți pentru viață Iași a primit zâmbete la schimb pentru dulciurile oferite copiilor refugiați

de Redacția Stiripentruviata.ro

Asociația Studenți pentru viață Iași a vizitat luni Vama Siret, pentru a evalua cum se pot implica în sprijinirea refugiaților din Ucraina. Tinerii au ajutat la eforturile de distribuire a ajutoarelor coordonate de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.

„Viața trebuie protejată în fiecare moment și în orice context”, au scris membrii asociației pe Facebook.

După ce a fost la fața locului, Președinta Studenți pentru viață Iași, Emilia Ciobanu, a scris pe Facebook:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Înainte să vin aici, credeam că oamenii au nevoie de mâncare sau alte materiale de uz personal, dar, de fapt, ei au nevoie de ceva ce cu greu le putem oferi – odihnă sufletească. Mamele singure ce-și țineau copiii de mâini și mâinile de nădejdea că într-o zi vor fi din nou alături de soții lor m-au înduioșat cel mai tare. Prietenoși, ne ofereau în schimbul dulciurilor primite un zâmbet timid și sincer. La finalul acestei zile am rămas cu o acadea în buzunar și cu multă bucurie în suflet.”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button