familievalorile familiei

Doi tineri din Popești Leordeni și-au donat darul de nuntă pentru ca o familie cu patru copii să aibă casă

de Redacția Stiripentruviata.ro

Doi tineri din localitatea Popești-Leordeni, lângă București, și-au donat întregul dar de nuntă unei fundații care ridică la Sâmbăta de Sus o casă pentru o familie cu patru copii, informează Știrile TVR.

Suma totală donată de cei doi tineri însurăței a fost de aproximativ 35.000 de lei, cea mai mare donație primită până acum în această campanie.

Casa este deja ridicată pe un teren donat de primărie și are toate avizele. Familia locuia în anexa unui grajd, lângă vitele de care aveau grijă.

Nicoleta Bogoș, de la Asociația „Licuricii fericiţi” din Câmpulung Moldovenesc, l-a găsit pe fiul cel mare al familiei, Raul, în vârstă de opt ani, dormind într-un foișor al Mănăstirii Sâmbăta de Sus. Frații lui au cinci ani, doi ani și respectiv câteva luni. Nicoleta Bogoș povestește despre Raul și familia lui în campania de strângere de fonduri de pe Facebook:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Nu a vrut să mănânce tot pentru că mai avea trei frățiori flămânzi. A primit bănuți, hrană, hăinuțe curate și zâmbete. Cu banii a cumpărat bolțari, pentru că muncește din greu (are grijă de vitele unui consătean) pentru o căsuță numai a lor. (…)

Tatăl, crescut la o casă de copii în București, s-a reîntors în locurile natale pentru a-și întemeia o familie. Și a pornit de la nimic. Chinuit, de tânăr, dincolo de lipsuri, de o afecțiune abdominală gravă care îl secătuiește de puteri. Mama, îmbătrânită de griji și răutatea oamenilor!

Le-a dat Dumnezeu copiii. Si se chinuie să-i crească frumos pentru că ei știu ce înseamnă orfelinatul și, să fii singur pe lume. (…)

Nu au nimic în afară de modestie, necaz și dorința de a răzbi. Singuri nu pot, iar Raul e prea mic și prea chinuit. La vârsta lui trebuie să se bucure de școală, de joacă, de copilărie.

Câți Raul sunt în țara aceasta?”

Până acum s-au strâns 41.231 lei din cei 136.320 lei necesari, iar casa este deja în lucru.

Donează!

LEI

Campanie pe Facebook aici: https://www.facebook.com/donate/426593804920198/835305696916575/

EURO

AIB (Allied Irish Banking)
IBAN: IE30AIBK93547604954039

Pentru detalii suplimentare

Nicoleta Bogos
Telefon:
+40721046095
FB: https://www.facebook.com/nicoletabogos


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button