educaţie sexuală

VIDEO: Conferința dnei Antonia Tully – Educația sexuală, distrugerea copilăriei (experiența din Marea Britanie)

Antonia Tully - Educatia sexuala in Marea Britanie 000 - (3)-mic

Materiale oferite prin amabilitatea lui Olivian Breda

VIDEO de la conferința „Educația sexuală, distrugerea copilăriei (experiența din Marea Britanie)” – 17 martie 2015, Facultatea de Teologie Romano-Catolică din București

Antonia Tully este coordonatoarea programului Safe at School al Societății Britanice pentru Protecția Copilului Nenăscut (SPUC). Programul își propune să educe părinții pentru a se implica mai mult în educația copiilor, pentru a preveni sexualizarea precoce a acestora în urma influențelor nefaste ale orelor de educație sexuală explicită, începută la vârste prea mici, din școlile publice ale Marii Britanii.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button