prostitutietrafic de persoane

De ce nu propune Băsescu și legalizarea traficului de persoane? Iată cum!

de Haralambie Constantin, ActiveNews.ro

Fostul președinte jucător și actual europarlamentar jucător a readus în discuție o idee mai veche a sa și a altor jucători cu viețile oamenilor: legalizarea prostituției.

E o idee mai veche pe care o are, din ciclul acelor breaking news-uri pe care le face când vrea să ia fața tuturor colegilor din  politică și să se cațere pe un val: vă mai aduceți aminte cum în 2004 a declarat că 20% dintre români sunt homosexuali? Cei care nu cred, pot să citească pe un site în care au, probabil, încredere, Hotnews.ro. La capacitatea de jucător a domniei sale, putea mai mult, mult mai mult!

De exemplu, fiind vorba despre rețele de trafic, nu doar de prostituție, putea să propună și legalizarea traficului de femei, ca să nu mai fie vreo problemă, adică se legalizează prostituția dar încă să existe posibilitatea traficului – așa cum există în TOATE țările în care s-a legalizat (că acolo sunt traficate româncele!).

Putea să dea modelul fotbalului: așa cum fotbaliști se vând și se cumpără în funcție de cota de piață, la fel ar putea fi făcut și cu femeile care lucrează în prostituția legalizată. Și atunci, traficul nu ar mai fi la mâna peștilor, ci al statului, ca să parafrazăm motivația pe care a dat-o pentru legalizarea prostituției!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Când un fost președinte spune asta e foarte grav. El e omul care a avut acces la cele mai fine analize privind ce se întâmplă în România, el știe că riscul de țară numărul unu al României în privința infracționalității este traficul de persoane, el știe că și în afara țării, și în țară, oamenii care dețin informațiile știu cu toții acest lucru.

De ce sunt vândute fetele și femeile României și Republicii Moldova?

ONG din Austria, țară unde prostituția e legală: „După un deceniu de lucru cu prostituatele, e foarte greu să găsim motive pentru legalizarea prostituției”

Mărturia unei tinere traficate de iubit prin metoda LOVERBOY: „Prostituţia nu-i altceva decât un act de violenţă care lezează demnitatea umană”

Pentru ADOLESCENTE. Fă-ți Testul LOVERBOY. Află dacă ești VULNERABILĂ sau chiar ÎN PERICOL!

Gabriel Purcăruș: Curtea Prostituțională

Cătălin Sturza: „Nu legalizaţi prostituţia în numele Alexandrei!”

Sorina Matei: Legalizarea prostituției nu a rezolvat nimic nicăieri, ba chiar a îngreunat sarcina statului

Când femeile îi spuneau că le bat peștii, ce făcea Băsescu?

De ce nu propune Băsescu și legalizarea traficului de persoane? Iată cum!

Radu Buzăianu: Traian Băsescu abia așteaptă să intre în legalitate traficanții de fete

Trei întrebări despre legalizarea prostituției

Ivona Boitan despre legalizarea prostituției: „O societate care se pretinde evoluată dar acceptă acest tip de sclavagism este ipocrită”

Mărturia unei tinere traficate de iubit prin metoda LOVERBOY: „Prostituţia nu-i altceva decât un act de violenţă care lezează demnitatea umană”

18 Mituri despre prostituție sau de ce legalizarea ei în alte state a fost un eșec

Contra legalizării prostituției: STUDII, articole, RAPOARTE

Vasile Bănescu: „Cui folosește această ipotetică legalizare (a prostituției)? În niciun caz victimelor femei, ci negustorilor de carne vie și clienților acestora”

Cătălin Ivan: Soluția nu este legalizarea prostituției, ci lupta fermă împotriva clanurilor de interlopi care fac trafic de carne vie și finanțează partide și oameni politici

18 Mituri despre prostituție sau de ce legalizarea ei în alte state a fost un eșec

Băsescu, de ce ne mințiți? Rapoartele din OLANDA și GERMANIA, unde PROSTITUȚIA e LEGALĂ: 90% dintre femei sunt FORȚATE

Polițist din Germania, țară unde PROSTITUȚIA e LEGALĂ din 2002: 90% din femei sunt FORȚATE să se prostitueze

Fost europarlamentar despre legalizarea prostituției în Olanda: Sacrificarea drepturilor unei majorități a femeilor violate și abuzate pentru o minoritate care se prostituează voluntar

Europarlamentarul Maria Grapini către Președintele Parlamentului UE: „Nu va putea nicio țară singură să rezolve traficul de persoane atât timp cât acesta este transfrontalier”

Alexandru Cumpănașu către autoritățile europene: Țările UE tolerează traficul de persoane din România. Cetățenii europeni sunt beneficiari în țările unde prostituția este legalizată

Evaluarea a 10 ani de politici privind prostituția în Suedia și Olanda

Studiu: Proiectele UE pentru lupta împotriva traficului cu ființe umane sunt subfinanțate

Leo van Doesburg, ECPM: Majoritatea prostituatelor se prostituează fără a dori ​aceasta, iar legalizarea prostituției și extinderea UE au dus la creșterea traficului de persoane – cele mai multe victime, din România


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button