pedofilieprostitutie

Centre ale sclaviei sexuale in Regatul Unit: Rotherham, Rochdale, Newcastle, Telford…

„Fetele astea abuzate ar trebui să-și țină gura! Pentru binele diversității” (Naz Shah, deputată în Parlamentul britanic)

Intre 1997 si 2013, la Rotherham, in Marea Britanie, 1500 de copii, in totalitate fetite albe, au devenit victime ale exploatarii si sclaviei sexuale. 1500 de copii in 16 ani! Nu in Thailanda, in Marea Britanie, in orasul Rotherham – 250 000 de locuitori. Timp de 16 ani politia a stiut totul! Si serviciile sociale au stiut totul! Si presa locala a stiut totul! Cu totii au pastrat insa tacerea! 16 ani! Fetite de 11 ani stropite cu benzina si obligate sa priveasca violuri in serie, sub amenintarea ca vor fi incendiate! Apoi, violate la randul lor! In serie! Fetite, fete, minore de 11, 12, 14 ani violate de zeci de barbati sub amenintarea armelor de foc! Batute si torturate! 100 de copii nascuti in urma acestor violuri! Copii nascuti de copii!

Timp de 16 ani, politia, serviciile sociale, presa, autoritatile locale au pastrat tacerea. In Marea Britanie! Au stiut si au tacut! Din cauza de rasism! Pentru ca predatorii sexuali, stapanii de copii sclavi, erau, toti, “asiatici”. Nu, nu coreeni, chinezi, japonezi, vietnamezi, nu! Musulmani pakistanezi! Timp de 16 ani, la Rotherham toti au tacut ca sa nu fie invinuiti de rasism! Au tacut in numele anti-rasismului! Pentru ca “asiaticii” violau si traficau sexual copii albi! Nu in Tailanda, in Regatul Unit al Marii Britanii! 1500 de minore albe! Cand, dupa 16 ani, presa de la Londra a rupt tacerea, enormitatea acestei cifre a socat si bulversat tara. Acum, Rotherham e sintagma – Rotherham child sexual exploitation!

Dupa Rotherham, Rochdale. La fel: minore albe, drogate, violate, torturate, vandute, obligate sa se prostitueze. La fel: predatori sexuali pakistanezi. Dupa ani de zile de anti rasism, intr-un final, opt musulmani pakistanezi si unul afgan, care au violat si obligat sa se prostitueze 47 de minore albe, cu varste intre 13 si 15 ani, au fost condamnati la 77 de ani de inchisoare. In total. Cu totii. Acum, unii sunt déjà liberi.

Dupa Rotherham si Rochdale, Newcastle! 700 de fete albe victimele bandelor de musulmani originari din Pakistan, Bangladesh si India. Asiaticii! Ancheta a dezvaluit neimplicarea autoritatilor si faptul ca politia nu a dat curs reclamatiilor primite!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Deputata laburista Naz Shah le-a spus victimelor : “Fetele astea, abuzate, din Rotherham si de aiurea, ar trebui sa-si tina gura! Pentru binele diversitatii”!

Cand erau violate unora dintre ele chiar li s-a pus pistolul in gura!

Dupa Rotherham, Rochdale, Newcastle…Telford! Telford – Regatul Unit al Marii Britanii. Recent trecut pe harta sclaviei sexuale – harta Regatului Unit. Dar Telford a fost primul! BBC nu spune nimic despre Telford. Tace in numele diversitati. In numele diversitatii si al anti-rasismului, Telford a tacut 40 de ani! In timpul acesta, 1000 de minore albe – multe neavand 11 ani – au fost violate, batute, vandute, unele ucise, de bandele de “asiatici”. Timp de 40 de ani! Tacere!

Mirror a publicat o ancheta facuta la Telford de-a lungul a 18 luni. Vicky Round a fost violata in banda, de pakistanezi, la 11 ani. La 12 ani era dependenta de crack. La 14 ani, stapanii ei au trecut-o pe heroina. A murit la 20 de ani.

Becky Watson, prietena ei, a avut acelasi destin. N-a murit insa la 20, ci la 13 ani intr-un accident, inscenat, de masina. Mama sa ii reclamase pe “asiatici” la politie. Politia nu a facut nimic, pakistanezii da. In numele anti-rasismului si al diversitatii.

Ancheta Mirror: o victima de 14 ani a fost violata, maltrata si numarul ei de telefon a fost vandut pedofililor. A fost amenintata ca daca vorbeste ii vor fi violate si surorile mai mici. In urma violurilor a ramas insarcinata de doua ori. A avortat de doua ori. La cateva ore dupa al doilea avort a fost violata de mai multi barbati. Pe bani. Cand a implinit 16 ani, de ziua ei, a fost drogata si violata in banda. Asistentii sociali au reclamat la politie. Politia nu a facut nimic. Asta a facut din 1980 si pana azi! Acum, politia le cere victimelor sa taca!

Daca BBC tace, si tace, dupa Rotherham, Rochdale, Newcastle va fi ingropat si Telford. Nu si bandele de pakistanezi. Oricum, Scotland Yard a refuzat deja sa recunoasca existenta bandelor de predatori sexuali musulmani, desi un studiu elaborat de doi cercetatori britanici de origine pakistaneza arata ca 85% dintre predatorii sexuali sunt pakistanezi! Iar actualii spioni rusi ii otravesc, unul dupa altul, pe fostii spioni rusi. BBC e ocupat. Guvernul e ocupat. Scotland Yard Yard e ocupat. Cu rusii si cu “extrema dreapta”. De Telford nu se va mai vorbi nimic in cateva zile.

Mai ales ca, treptat, aia care ar fi continuat sa o faca sunt redusi la tacere: pagina de Facebook a miscarii “Britain First” a fost inchisa, iar lideri ei au fost condamnati la inchisoare, pentru “discurs ce indeamna la ura impotriva minoritatilor.” Regatul Unit isi astupa gura in numele si pentru binele diversitatii! Peste mormintele lui Becky Watson si Vicky Round va fi trantita lespedea grea a tacerii. Ele nu figureaza pe lista selecta a #Me Too. Nu vor deveni cauza pentru feministe. Nu le-a pus mana pe fund un mare producator de la Hollywood, ci doar le-au violat, le-au transformat in sclave sexuale si le-au ucis “asiaticii”.

Citește și Solidaritate cu ziaristul arestat la Leeds. A expus abuzurile sexuale sistematice și motivate rasial comise de pakistanezi asupra a sute de adolescente britanice

Surse:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2141279/Rochdale-child-sex-trial-Police-hunt-40-suspects-promise-arrests.html
https://www.telegraph.co.uk/news/2018/02/23/newcastle-grooming-gangs-acted-arrogant-persistence-serious
https://francais.rt.com/international/42388-elue-britannique-appelle-t-elle-fille-violees-fermer-bien-diversite
https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/britains-worst-ever-child-grooming-12165527
https://www.thetimes.co.uk/article/police-failing-to-protect-children-from-sexual-exploitation-hhdvjl7cl
http://www.breitbart.com/london/2017/12/10/84-grooming-gangs-asian-report
via Bogdan Calehari


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button