Marşul pentru Viaţă

VIDEO grandios. Argentina: 3,6 milioane de participanți la al doilea Marș pentru Viață din 2018

Pe 20 mai 2018, în peste 100 de orașe din Argentina a avut loc al doilea Marș pentru viață din 2018. Numărul estimativ de participanți din țară este 3,6 milioane. În capitala Buenos Aires au fost în jur de 350.000 de participanți, care s-au adunat în fața clădirii Parlamentului.

Demonstranții au scandat lozinci precum:

Votez pentru viață.

Și au purtat pancarte cu mesajul:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Am 6 săptămâni. Vreau să mă nasc. Viața mea e în mâinile voastre.

Un participant a declarat, citat de ziarul La Nación:

Vrem să le demonstrăm deputaților că poporul nu vrea avort. Acesta curmă două vieți: pe a copilului și pe a femeii.

VIDEO: Marșul pentru Viață de la Buenos Aires din 20 mai 2018

Este al doilea Marș pentru Viață organizat în Argentina anul acesta, după cel din 25 martie, în contextul în care în Parlament se discută legalizarea avortului electiv până la 14 săptămâni de sarcină.

Deocamdată, în Argentina, avortul este legal doar în urma violului sau în caz de pericol iminent pentru sănătatea gravidei.

Unidad Provita, o federație de peste 100 de organizații pro-viață din Argentina, acuză International Planned Parenthood Federation, cel mai mare promotor global al avortului, că a finanțat cu 5 milioane de dolari campania pro-avort din această țară în ultimul deceniu. Datele respective reies din rapoartele financiare ale controversatei organizații International Planned Parenthood Federation.

Argumentul principal al activiștilor pro-avort este că în Argentina, țară cu o populație de 44 de milioane, se înregistrează anual mii de sarcini la minore. Alejandro Geyer, purtătorul de cuvânt al Marșului pentru viață din Argentina, a declarat, citat de La Voz:

Cifrele sunt umflate enorm și nu corespund realității. Iar la o problemă trebuie să vii cu soluții, nu cu altă problemă care ucide un copil și dăunează mamei.

FOTO: Marșul pentru Viață de la Buenos Aires din 25 martie 2018

Surse: Facebook.com, La Nacion, La Voz, Aciprensa

International Planned Parenthood Federation: Istoria principalului promotor global al avortului și al „educației” sexuale

SUA: Top 9 – Cele mai incredibile afirmații din investigația cu camera ascunsă la clinicile de avort Planned Parenthood

VIDEO: Clinicile de avort din SUA recoltează și vând ilegal organe fetale. Pentru a le obține intacte, „e importantă dilatarea și cooperarea pacientei”

IDEO ȘOCANT: Personalul clinicilor de avort din SUA cotrobăie prin rămășițele copiilor avortați, vânzând pe piața neagră tot ce e intact

VIDEO. SUA: rețea de clinici de avort vinde ilegal organe de copii avortați

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button