Marşul pentru Viaţă

Conferință de presă – Marșul pentru viață 2014, Adopția, o alegere nobilă, București

logo1

 

 

În orașele României, în 22 și 23 martie, are loc a patra ediție a Marșului pentru viața, cel mai important eveniment anual pentru viață din România.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Asociația Studenți pentru Viață organizează conferința de presă de prezentare a Marșului pentru viață 2014 – „Adopția, o alegere nobilă”, miercuri, 19 martie 2014, la ora 14.00, la ceainăria La un Ceai de pe Str. Luigi Cazzavillan din București.

Cu această ocazie vom prezenta programul seriei de evenimente din Săptămâna pentru viață – conferințe, mese rotunde și proiecții de film. Marșul pentru viață se va desfășura sâmbătă, 22 martie, începând de la ora 14.00, pe traseul Piața Unirii – Parcul Tineretului, intrarea Șincai. În încheiere, între orele 16.00–18.00, va avea loc în Parcul Tineretului un concert de susținere la care vor participa Vlad Miriță, Alexandra Ușurelu, Bogdan Vlădău, Anthony Icuagu (Vocea României), Vlad Stoia (Vocea României), Beatrice Vlădan (Vocea României), Caitlyn și Ioana Picoș.

Mai multe detalii despre orașele din țară unde se organizează Marșul pentru viață 2014 și programul manifestărilor găsiți pe www.marsulpentruviata.ro

Atașăm comunicatul de presă, traducerea lui în engleză, însemnele Marșului pentru viață și ale asociației Studenți pentru viață și clipul audio de promovare a Marșului în București. Aici găsiți și clipul video de promovare a marșului.

Informații suplimentare despre problematica pe care o punem în discuție anul acesta găsiți și în revista Pentru viață, nr. 2, anexată acestui mesaj, din care vă încurajăm să preluați orice materiale doriți. Coperta la rezoluție de tipar o puteți descărca de aici.

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button