familiehomosexualitate

VIDEO: Conferința „Tulburarea identității de gen și viitorul omenirii” și lansarea cărții „Fața nevăzută a homosexualității”

Capture

În urma controversei stârnite în jurul lansării cărții „Fața nevăzută a homosexualității”, de Virgiliu Gheorghe și Andrei Dîrlău, apărută la Editura Christiana, aceasta s-a epuizat de pe rafturile librăriilor. ea mai poate fi comandată doar online, pe site-ul Librăriei Sophia.

Vă prezentăm în continuare, filmarea video integrală a conferinței „Tulburarea identității de gen și viitorul omenirii”, care a prilejuit lansarea cărții. Aceasta nu a mai respectat întru totul tema anunțată, tulburarea identității de gen, dar cei care vor citi cartea vor putea înțelege multe lucuri în legătură cu aceasta.

Citește și Criza familiei și apariția homosexualității / Din cartea „Fața nevăzută a homosexualității” de Virgiliu Gheorghe și Andrei Dîrlău

Citește și Lansarea cărții „Fața nevăzută a homoexualității”, un eveniment cu adevărat incluziv

Citește și Cât de homofobi sunt autorii cărții „Fața nevăzută a homosexualității”?

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button