familie

Medicii le-au spus părinților despre copilul lor nenăscut că are malformații grave, dar ei au refuzat avortul

După ce a rămas însărcinată, Olesia a mers împreună cu soțul ei la medic pentru o ecografie, iar medicul le-a spus că trebuie să facă avort deoarece copilul are malormații grave:
„Veți avea un băiețel, dar cu malformații… Mânuțele lui nu se dezvoltă și toate organele interne sunt mărite. Înțelegeți că aceasta este o cruce, pe care va trebui să o duceți toată viața?! Un copil invalid!Veți fi arătați cu degetul! Veți munci doar pentru medicamente și vă veți ruga ca el să moară mai repede!”
Atât Olesia și cât și Eugen au refuzat categoric să-și avorteze bebelușul, asumându-și riscurile pentru a-i da șansa să se nască și să se bucure de viață.
Câteva luni mai târziu Olesia a născut-o pe Nadejda, o fetiță sănătoasă. La scurt timp după venirea copilului pe lume asistenta care l-a anunțat pe tată de nașterea copilului a strigat: „Domnule, domnule, aveți o fetiță! Felicitări! Și este absolut sănătoasă!”
Dragostea părinților a biruit, iar ceea ce a contat cel mai mult a fost dorința de a duce sarcina la bun sfârșit.
La naștere s-a descoperit că nu copilul avea probleme, ci mama fetiței avea un fibrom uterin uriaș, care a necesitat o operație de urgență.
Acum părinții se bucură de fiica lor și de alegerea pe care au făcut-o.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button