libertate de conștiință

Un actor de la Hollywood despre avort: Să construiești un zid este imoral, dar să ucizi un copil nu?

Actorul Kevin Sorbo i-a criticat recent în cadrul emisiunii „Fox News at Night cu Shannon Bream” pe activiștii pro-avort după ce stânga progresistă consideră că „ridicarea unui zid este imorală, în timp ce uciderea unui copil nu”, scrie dailycaller.com.

Comentariile actorului au fost făcute în timpul unei dezbateri despre modul în care democrații aprobă legi privind avortul.

„Acesta este tupeul stângii. Tocmai s-a vorbit aici despre zid (Zidul cu Mexicul pe care președintele Trump dorește să-l ridice – n.r). Democrații ne spun că construirea acestui zid la frontieră este imorală. Dar uciderea unui copil, în pîntecele mamei,  la nouă luni este un lucru bun”, a reacționat actorul în vârstă de 60 de ani.

„Știți ca la o sarcină de 22 de zile există bătăi ale inimii. Dacă nu este o viață, atunci spuneți-mi ce este? Privești înapoi, în ultimul secol, dacă vrei să vorbești despre istorie – dar, din păcate, noi nu mai predăm istorie în școli – și dacă te uiți în urmă, aproape 100 de milioane de copii au fost uciși în pântecele mamelor”, a mai spus actorul american.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursă: activenews.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button