educaţie sexuală

Reacție: Dacă nu ești în stare să îți educi copiii, nu înseamnă că alte sute de mii de copii trebuie să fie învățați de străini aceste lucruri

de Redacția Stiripentruviata.ro

Ana-Maria Itoafă pe Facebook:


„Pentru că tu nu ești în stare să-ți educi copiii sau ai probleme de comunicare cu ei și nu știi să le explici că avortul nu e măsură de contracepție, că sexul nu e doar necesitate fiziologică și că trebuie să fii responsabil atunci când îți începi viața sexuală, nu înseamnă că alte sute de mii de copii trebuie să fie învățați de niște străini aceste lucruri. Tu te poți adresa unui cabinet de planning sau unui psiholog și o să se ocupe ăia de copiii tăi dacă tu n-ai reușit.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button