educaţie sexualăopinii

Adrian Papahagi: „«Educația sexuală» e numele toxic prin care se încearcă pervertirea copiilor, de la cele mai fragede vârste”

de Adrian Papahagi, Facebook

„Educația sexuală” e numele toxic prin care se încearcă pervertirea copiilor, de la cele mai fragede vârste.

Cei care se opun religiei, prin care un copil ia contact cu Fericirile și Decalogul, vor în schimb ca un copilaș de 4-6 ani să învețe la școală despre „masturbarea timpurie” sau „prietenie și dragoste față de persoanele de același sex” și să „își consolideze identitatea de gen”.

Trebuie să rezistăm acestor porcării.

Documentul intitulat „Standarde pentru educația sexuală în Europa. Un cadru pentru factorii de decizie politică, specialişti și autorităţi din domeniul educaţiei și sănătăţii” poate fi descărcat integral aici, în limba română.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Am verificat că nu e „fake news”, ci chiar emană de la Organizația Mondială a Sănătății și Centrala Federală pentru Informare în Sănătate (BZgA) din Germania.

https://www.bzga-whocc.de/en/publications/standards-in-sexuality-education/

Citește mai multe articole de Adrian Papahagi


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button