religie

Pr. Arhim. Melchisedec Velnic, starețul Mănăstirii Putna, despre referendum: Să nu lipsească nimeni de la votul dat Adevărului

Pe 28 septembrie 2018, Pr. Arhim. Melchisedec Velnic, starețul Mănăstirii Putna, a dat citire deciziei Adunării Naţionale Bisericeşti de a sprijini participarea și votul „DA” la referendumul pentru căsătorie. Înainte de a citi, starețul a spus:

„În zilele de 6 și 7 octombrie suntem chemați cu toții la referendum. Nu va fi nimic altceva decât un vot dat Adevărului, așezării celei întru Hristos, normalității.

Nu trebuie să lipsească nimeni, căci aceasta este o mărturisire a ceea ce ești. A credinței tale. A neamului tău. Trebuie să mergem și să spunem „DA” normalității și firescului, familiei. Căci ne-am născut din familii bune, sănătoase, creștine, și poporul acesta trebuie să rămână un popor cu o minte limpede, curată.”

Sursa: Youtube

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button