adolescenţieducaţie sexualăsexualitatesfaturi pentru tineri

NEAMUNIT îi aduce pe Rob Kowalski și Adelina Fronea, life coach: „SEX. De ce merită să aștepți”

Sâmbătă, 27 iulie 2019, la București, Asociația NEAMUNIT îi invită pe tineri să vină cu prietenii pe Strada Poterași 15 din București, de la ora 16.30, la o discuție „pe bune” despre sex și implicațiile acestuia în viața lor.

De ce și cum făcând sex la întâmplare … te ține departe de a întâlni persoana potrivită pentru a-ți petrece tot restul vieții. Cum poți întâlni cu adevărat iubirea vieții tale, așteptând? Și ce înseamnă asta de fapt.

Te provoacă subiectul?

Ei bine, evenimentul, găzduit de Neamunit, își propune să se desfășoare ca o conversație deschisă, în care Rob Kowalski, un american care se numește pe sine „a reformed bad boy”, va împărtăși din propria experiență și va provoca tot ceea ce știți și nu știți despre cum sexul făcut prea devreme influențează într-un mod devastator ceea ce ne dorim cu adevărat: o viață fericită și împlinită alături de partenerul la care visăm.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Alaturi de Rob Kowalski va fi și Adelina Fronea, life coach, care va completa și din perspectiva femeii, conversația despre „de ce merită să aștepți, în loc să faci sex doar pentru a fi acceptat sau a-ți satisface un impuls de moment”.

Evenimentul va avea și traducere în limba română pentru cei care vor avea nevoie.

Aureliu Surulescu, liderul NEAMUNIT, a anunțat pe Facebook ca înscrierile se fac aici.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button