prostitutie

Av. Ingrid Mocanu: „Legalizarea prostituției este legalizarea proxenetismlui. Să nu îndrăzniți să vă bateți joc de femeile acestei țări!”

Av. Ingrid Mocanu l-a pus la punct pe omul de afaceri Cornel Tăbăcaru, care pretindea că prostituția ar trebui legalizată și la noi, fiindcă „numai în timpul lui Hitler a fost ilegală”. Conform DCNews.ro, avocata i-a răspuns:

„Este o constrângere morală. În loc să le scoatem din mizerie pe fetele alea şi să le dăm o profesie, le dăm posibilitatea să se prostitueze legal. Incredibil! Nu se poate aşa ceva. (…) Dacă trecem să legalizăm prostituţia, în curând vom legaliza şi pedofilia.”

După emisiune, avocata a răbufnit pe Facebook:

„Nu mai pot cu ”legalizarea prostituției”. Sub această sintagmă se ascunde de fapt ”legalizarea proxenetismului”, căci prostituția nu este azi infracțiune în România … este contravenție neplătită de nicio prostituată.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Nu era suficientă mizeria morală în care se zbate amărâta asta de țară, fix legalizarea proxenetismului ne mai lipsea… o ”piață infracțională” de miliarde de euro pe seama unor amărâte care nu au avut șansa de a se naște fiice ale unor bogătani.

După ce cazul de la Caracal a condus la adoptarea ordonanței Big Brother, de către Guvernul Veo-SIE, act complet neconstituțional, fix legalizarea proxenetismului ne lipsea în România.

Apoi, legalizarea căsătoriei cu caprele, legalizarea pedofiliei și a necrofiliei, că fiecare face ce îi trece prin cap, sub scutul libertății sexuale.

Să nu îndrăzniți să vă bateți joc de femeile acestei țări!”

Traficul de persoane, sclavia modernă. Cum îl putem combate

ONG din Austria, țară unde prostituția e legală: „După un deceniu de lucru cu prostituatele, e foarte greu să găsim motive pentru legalizarea prostituției”

Băsescu, de ce ne mințiți? Rapoartele din OLANDA și GERMANIA, unde PROSTITUȚIA e LEGALĂ: 90% dintre femei sunt FORȚATE

Fost europarlamentar despre legalizarea prostituției în Olanda: Sacrificarea drepturilor unei majorități a femeilor violate și abuzate pentru o minoritate care se prostituează voluntar

Raport European despre Exploatarea Sexuală și Prostituție și Impactul Acestora Asupra Egalității de Gen


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button