prostitutietrafic de persoane

O tânără răpită din Constanța și forțată să se prostitueze la Râmnicu Sărat a cerut ajutorul unor polițiști

O femeie forţată să întreţină relaţii intime contra cost şi-a făcut curaj şi a cerut ajutorul unei patrule de poliţie. Femeia fusese luată cu forţa de doi proxeneţi, de pe centura municipiului Constanţa, şi ţinută într-o pensiune din Râmnicu Sărat.

În câteva ore, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, sub coordonarea procurorilor DIICOT Buzău, i-au depistat pe proxeneţi, doi bărbaţi din Constanţa care răpiseră femeia pe 30 iulie 2019.

Cei doi, de 24 şi 40 de ani, au cazat-o la o pensiune și o transportau în zona unei staţii Peco, unde au obligat-o să întreţină relaţii sexuale contra cost cu două persoane.

A doua zi, femeia a abordat un echipaj de poliţie şi a reuşit să scape.  Cei doi sunt reținuți și se va cere la Tribunalul Buzău arestarea lor preventivă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursa: Adevarul.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button