familie

Apel către senatorii Partidului Național Liberal – de la un fost membru PNL

Scrisoarea pastorului timișorean Samy Tuțac vine pe fondul unor declarații făcute la vârful PNL din care reiese că partidul nu mai susține inițiativa civică de organizare a referendumului pentru căsătorie (cu toate că acest partid a semnat un memorandum de susținere a ințiativei în 2016). Marți, 11 septembrie 2018, are loc votul din plenul Senatului pentru aprobarea inițiativei cetățenești de revizuire a Constituției în scopul clarificării termenului de „soți” din definiția căsătoriei ca „bărbat și femeie”.


Doamnelor și domnilor senatori,

Vă scriu în calitate de fost membru al PNL într-o perioadă grea (1990-1992) pentru acest partid cu un trecut istoric impresionant. Am părăsit PNL datorită incompatibilității dintre slujirea pastorală și activitatea politică în cadrul unui partid. Vă scriu pentru că marți 11 Septembrie 2018 va trebui să luați una din cele mai importante decizii în calitate de senatori ai României.

Vă reamintesc că prin voia lui Dumnezeu și alegerea cetățenilor României aveți ocazia să slujiți națiunea română în calitate de senatori ai celui mai vechi și mai important partid din istoria României. Partidul Național Liberal a făcut România modernă, a adus regalitatea și a contribuit decisiv la realizarea celui mai mare vis al națiunii române, România Mare.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Vă reamintesc că Partidul Național Liberal a fost gata să înfrunte închisorile comuniste de dragul libertății și democrației. De asemenea, Partidul Național Liberal a devenit unul din partidele importantante după Revoluția din 1989, partid ce a îmbinat cel mai bine componenta națională și cea de modernitate și dezvoltare a națiunii române.

 

Doamnelor și domnilor senatori,

Nu distrugeți moștenirea și trecutul impresionant al acestui partid! Nu distrugeți componenta național-patriotică a Partidului Național Liberal! Nu distrugeți viitorul copiilor noștri și al națiunii noastre!

Nu îndepărtați electoratul conservator de dreapta de partidul dumneavoastră! Nu distrugeți șansa Partidului Național Liberal de a da președintele României pentru încă cinci ani! Nu ratați șansa istorică de a da un vot pozitiv pentru cea mai importantă componentă a națiunii, familia.

Vă cer, cu respectul care vi se cuvine, ca marți 11 Septembrie 2018, la votul din plenul Senatului României, să votați în favoarea Referendumului pentru căsătorie. La 100 de ani de la Marea Unire, cu gândul la părinții dumneavoastră și privind înainte la viitorul copiilor dumneavoastră, faceți ceva frumos pentru România. Așa să vă ajute Dumnezeu!

Cu respect,
Pastor Samy Tuțac, Timișoara

Reacții pe net. După trei ani, senatorii liberali și-au dat seama că trebuie reluată întreaga procedură de aprobare a referendumului

PNL NU SUSȚINE OFICIAL REFERENDUMUL pentru căsătorie, dar liberalii pot vota după conștiință

Un lider USR ne explică: orientarea heterosexuală = orientare spre Rusia

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button